افزایش مالیات رکود اقتصادی را شدت می بخشد

تاريخ خبر   24 شهريور 1394

اکوفارس: وضعیت رکود اقتصاد کشور، پا برجا بودن تحریم ها در کنار سیاست های اقتصادی دولت یکی از دلایل عمده افت این روزهای بازار سرمایه می باشد اما تنها علت آن نیست. مدیرعامل شرکت کارگزاری توسعه سرمایه دنیا ضمن بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز، اظهار داشت: این علت یکی از دلایل عمده روند نزولی بازار بورس بوده و به نظر من بیش از 6 ماه برای برطرف شدن و خروج از این حالت زمان نیاز است چرا که در آن زمان اگر تحریم های بین المللی از میان برداشته شود و سیاست های دولت نیز تغییر کند می توان انتظار بهبود و خروج از رکود را داشت. حسنعلی بشارت احسانی در ادامه افزود: دولت در حال حاضر تمرکز خود را بر کنترل تورم و تک نرخی کردن آن قرار داده و این موضوع نیز به دلیل محدودیت های مالی ایجاد شده و به صورت دستوری کنترل شده است. وی تصریح کرد: البته سیاست های مالیاتی که دولت به دلیل کسری بودجه خود در نظر گرفته نیز اثر منفی در اقتصاد کشور خواهد داشت و به رکود شدت می بخشد، چرا که علاوه بر افزایش میزان مالیات ها، نحوه پرداخت آن را نیز سخت تر از گذشته اعلام کرده و برای کسانی که مالیات خود را پرداخت نمی کنند نیز جریمه هایی سنگین لحاظ کرده است. این کارشناس بازار سرمایه در رابطه با اثر گذاری این قانون بر رکود اقتصادی کشور گفت: اگر تمامی عوامل موثر در اقتصاد کشور را ثابت فرض کنیم افزایش مالیات باعث افزایش هزینه تجارت، تولید و ارائه خدمات به مردم شده و قدرت خرید آنها را کاهش می دهد، به طور مثال با افزایش میزان مالیات، ساخت و ساز ساختمان ها کاهش و رکود بخش مسکن افزایش می یابد. بشارت احسانی در رابطه با ورود سرمایه گذاران خارجی به بورس ایران گفت: در حال حاضر همه تأکید بر تزریق نقدینگی از طریق سرمایه گذاری، سرمایه گذاران خارجی در بورس را دارند اما این در حالی است که سرمایه گذار خارجی یا ایرانیان مقیم کشورهای دیگر بعد از گذشت 4 یا 5 سال اطمینانی برای خروج سرمایه خود از سیستم بانکی کشور ندارند، افزون بر این، دولت تأکید بر ورود این فعالان به حوزه نفت و گاز پتروشیمی که 70 درصد بازار را تشکیل می دهد، را دارد که این سرمایه گذاران مشوق کمتری برای ورود به این صنایع دارند چرا که قیمت جهانی این محصولات هم روند نزولی به خود گرفته است. این کارشناس بازر سرمایه در خاتمه تأکید کرد: به طور کل در کوتاه مدت و حتی میان مدت انتظاری بر تغییر روند بورس و اقتصاد کشور نمی رود مگر اینکه دولت سیاست های اقتصادی خود را در جهت خروج از رکود تغییر دهد.

پيغام های شما

سجاد قاسوند 9 مهر 1394 8:12

سلام.امسال درشرایطی دولت داره یک دفعه تعقیر جهت میده از درآمد نفتی به سمت مالیات که اگر یک آماری از وزارت صنعت معدن بگیره متوجه این میشه که تولید کنندگان ما اکثرا واحدهای تولیدشونو یا تعطیل کردند یا نیمه تعطیل اند اونایم که دارن کارمیکنن با حداکثر توانه خودشون کار نمیکنند شرکتی که اول سال 1200نفر کارگر داشته الان 300نفر داره چطور میتونه تواین شرایط دوام بیاره.واین درحالیه که همه ادارت حتی محیط زیست هم به فکر درآمد زایی افتاده .بیخود وبیجهت واحدهای تولیدی رو به دادگاه معرفی مکنه وبعدش عوارض آلایندگی میگیره. * با سلام دوست عزیزم استحضار دارید که مالیات علاوه بر تأمین مالی مخارج دولت، ابزار موثری جهت افزایش و بازتوزیعی عادلانة درآمد و ثروت جامعه و حمایت از صنعت و تجارت و زمینه‌ساز بازسازی ساختارهای اقتصادی و زیرساخت‌های لازم برای توسعه‌ای پایدار و همه جانبه، و یکی از مؤثرترین روشهای بریدن از وابستگی اقتصادی است و ملتهایی که به این شیوه درآمد و دخل و خرج روی آورده اند، از بنیان اقتصادی محکمی برخوردارند هرچند ممکن است در هر مسیری کاستی نیز وجود داشته باشد...به امید روزی که با مالیات زندگی کنیم و از سرمایه های ملی و متعلق به همه نسلها استفاده معقول تری پیش بگیریم. با آرزوی توفیق.

پيغام جديد

عبارت امنيتی زير را بازنویسی کنید:
CAPTCHA

پيغام شما

نام
پيغام

خلاصه خدمات

وب سايت بانک مالياتی ايران خدمات گوناگونی در زمينه قوانين و مقررات مالياتی ارائه می دهد و "خودمشاوره⁠ای" را با استفاده از امکانات زیر فراهم آورده است:

تماس با ما

09122586954
تهران، البرز، قزوين، اصفهان، همدان، مركزي، كرمانشاه

09143112737
آذربايجان شرقي، آذربايجان غربي، اردبيل، زنجان، گيلان، مازندران، كردستان

ايميل: