(چنانكه نياز به پاسخ سؤالي داريد حتماً ایمیل را وارد فرمائيد.)

(لطفاً موضوع مورد نظرتان را به وضوح طرح فرماييد. چنانكه در اين مورد با مشكلي مواجه مي‌شويد با شماره تلفن 09122586954 تماس حاصل فرماييد.
پیغام شما بعد از بررسی اولیه در سایت نمایش داده خواهد شد. چنانچه تمایلی به نمایش آن ندارید، در ابتدای پیغام جمله "پیغام نمایش داده نشود" را قید فرمایید.)

عبارت امنيتی زير را بدون حساسيت به حروف بزرگ و کوچک بازنويسی کنيد:
CAPTCHA

با استفاده از لینک info@taxbank.ir می‌توانید نامه الکترونیک خود را آسان‌تر ارسال کنید.

پيغام های شما

مهدی عزیزی 25 تير 1399 10:43

آیا فروش امتیاز واردات شکر خام مشمول مالیات بر ارزش افزوده میباشد یا معاف میباشد ( شماره بخشنامه یا آئین نامه را ذکر فرمایید) با سلام. فروش امتیاز (برای شخص حقیقی) از مصادیق باب مشاغل و ... آیین نامه ماده 95 قانون مالیاتهاست.

مریم 24 تير 1399 10:5

روغن نارگیل آماده برای مصرف معاف از ارزش افزودست .اماده برای مصرف یعنی چه ،؟اگر این روغن داخل مواد بهداشتی استفاده بشه بازهم معاف است؟ با سلام. مقررات ماده 12 ارزش افزوده را ببینید.

ابوالفضل میرزایی 1 دی 1398 9:12

سلام زمینه کاری شرکت مشاوره و انجام پروِِزه در زمینه نفت و گاز بوده شرکت در سال 95 بسته شده است قراردادها و پروژها تا سال 94 بوده است ارزش افزوده ها پرداخت شده است حسابرسی ارزش افزوده انجام نشده بود اداره ارزش افزوده سال 98 حسابرسی سالهای 88-90 را انجام داد بابت اصل بدهکار نبودیم ولی جریمه سنگین برای ما در نظر گرفتند با توجه به بخشنامه 200/98/41بخشودگی 100 جرائم رو به ما دادند ولی حسابرسی سالهای 91 به بعد رو انجام نمیدن درخواست هم دادیم میگن وقت نداریم اگه بخوان سال بعد حسابرسی کنند خیلی وحشتناک میشه جرائم اونجور که حسابرسی میکنند در حالی که ما اصل ارزش افزوده رو دادیم و مالیاتمون هم با توجه بخشودگی 100 درصدی تسویه کردیم بغیر از ماده 169 مربوط به 93 و 94 که اون هم حسابرسی نکردند میگن بعد از گذشت 5 سال حسابرسی میکنیم امکانش هست با توجه به اینکه شرکت سال 95 (برساس اظهارنامه 94) بسته شده و اصل مالیات حقوق تکلیفی و عملکرد رو دادیم و ارزش افزوده رو هم که بر اساس اظهارنامه داده بودیم دیگه حسابرسی نکنند البته این رو بگم 10 درصد حسن انجام قرارداد اصلیمون توسط کارفرما بلوکه شده ولی هم مالیاتش حساب شده ارزش افزوده اش رو هم دادیم میخواستم بدونم کار ارزش افزوده قانونی بوده که حسابرسی نگرده و یه جورایی گرو کشی میکنند برای دریافت جریمه ها و یا اعمال تخفیف کمتر بخشودگی (با توجه به عدم پرداخت به موقع مطالبات از طرف کارفرما مغایرت در زمان ارسال صورت وضعیت و زمانی که ما ارزش افزوده را دادیم وجود دارد ولی در هر صورت پرداخت شده ) 1-آیا حسابرسی سالهای 91-94 انجام میشه 2-بخشودگی جرائم چگونه خواهد شد با تو جه به پرداخت اصل وعدم حسابرسی جهت استفاده از بخشودگی 100 درصدی........................... با سلام دوست گرامی. ظاهراً نگرانی شما محلی ندارد . مبحث بخشودگی جریمه نیز از اختیارات سازمان مالیاتی است که همه ساله نفویض و ابلاغ میگردد و ... تا خرداد ماه 99 نیز تمدید شده است..... در صورت لزوم لطفا در ساعات اداری با شماره مدیر سایت تماس بگیرید. سرفراز باشید

شریفیان 8 شهريور 1398 1:12

با درود و عرض ادب حضورمدیران محترم مسئول سپاس وافر خویش را از اطلاعات سایت وزین و کاربردی شما گرامیان اعلام می دارم. لطفا بخشنامه مرتبط با بخشودگی 50 درصدی مالیات بر حقوق کارکنان مناطق کمتر توسعه یافته را اعلام فرمائید. عمرتان باد و مراد. با سلام خدمت شما و دیگر دوستان. با پوزش از تأخیر در ارسال پاسخها در این مدت که بدلیل مشکلات شخصی پیش آمده بود..... لطف کنید و در بخش فهرست کدهای تفصیلی کد 2830 را مطالعه فرمایید... امیدوارم مفید باشد. فیروز و کامروا باشید

سپندار 28 مرداد 1397 12:3

با سلام. آیا NGO یا همان سازمانهای مردم نهاد که هیچگونه مبادله مالی ندارند در گروه الف قرار میگیرند؟ در غیر این صورت چطور میتوان نسبت تغییر گروه مالیاتی اقدام کرد؟ با سلام. دوست عزیز لطفا خبر مورخه 4 شهریور را در صفحه نخست بانک مالیاتی ایران ملاحظه فرمایید. ممنون

علی 11 خرداد 1397 0:7

با سلام ایمیل ندارم ممنون میشوم در همین سایت پاسخ بفرمایید تا قبل از پایان خرداد با تشکر مغازه کوچکی دارم که در امد ان از کف درامدی مشمول مالیات کمتر است اما هر ساله طبق علی الراس مالیات پرداخت نموده ام برای عملکرد 96 اظهارنامه ارسال کنم پذیرفته میشود یا باز هم علی الراس و ناعادلانه اعمال میشود در این صورت فرم ماده 100 را ارسال کنم با سلام ، ابراز درآمد و مالیات از سوی مودیان،همچنین رسیدگی و تشخیص آن و تشخیص علی الرأس آن در چارچوب قوانین و مقررات مالیاتی و باید ها و نباید هایی است که این قانون مقرر میکند. اگر قادر به نگهداری حساب و اطلاعات دقیق کسبی خود نیستید توصیه میشود یکبار مالیات خود را به طریق علی الرأس تشخیص دهید و آن را با توافق مورد اشاره خود مطابقت نمایید برای این کار میتوانید معدل فروش مغازه را در روزهای کاری سال در ضریب مربوط به شغلتان-از دفترچه ضرایب مالیاتی جستجو کنید-و پس از محاسبه درامد یک سالتان را بدست می آورید و معافیت سالانه یعنی 18 میلیون تومان بریا سال 1396 را از آن کم کرده و با اعمال ضریب در نرخ ماده 131 از مقدار مالیات خود آگاهی خواهید یافت و میتوانید تصمیم معقول تری در خصوص حضور در توافق یا عدم توافق أخذ کنید.

محمد رضا شهبازی 3 خرداد 1397 17:53

بخشنامه غیر قابل قبول بودن فاکتور های خرید رسمی قبل از صدور پروانه بهره برداری با سلام؛ موضوع طرح شده مفهوم نیست. لطفا سوال خود را روشن تر مطرح بفرمایید.

باقری363 16 فروردين 1397 5:9

با سلام ...بنده برای پرداخت ارزش افزوده 3ماه اقدام کرده بودم که مبلغ کارکردو به اشتباه وارد کردم ولی تاییدنهایی نزده بودم و مستقیم رو صدور فیش مالیات و عوارض کلید کردم و فیش صادر شد و وقتی فیش هارو مشاهده کردم دیدم مبلغ ها اشتباه است و چون من تایید نهایی نکرده بودم دوباره مبلغ ها رو درست کردم و تایید نهایی زدم و فیش جدید با شناسه قبض و پرداخت جدید صادر شدو پرداخت کردم حالا میخواستم بدونم اون فیشی که به اشتباه زده بودم باطل میشودیا بایدچیکار کنم....ممنون میشم جواب بدیدبا سلام؛ در ظاهر امر ایرادی به چشم نمیخورد لکن ضمن مطالعه بخشنامه 28004 (موضوع کد 2902) توصیه میشود در خصوص این دست موضوعات که اغلب به اشکالات فنی سیستم ارتباط دارد با اداره مالیاتی ذیربط مکاتبه کرده و اسناد مکاتبه و پاسخ اداره مالیاتی را در سوابق مالیاتی خود نگهداری کنید.

شلیلیان 6 فروردين 1397 13:9

با سلام و عرض ادب و سپاس از خدمتی که به کاربران سایتتون می دهید . آیا خسارت دریافتی از بیمه (بابت آتش سوزی )مشمول ماده 169 قانون مالیاتهای مستقیم می باشد .با سلام؛ توصیه میشود کد 3676 را مطالعه فرمایید. مطابق بند 8 این کد، خسارت دریافتی از بیمه مشمول دستورالعمل اجرایی ماده 169 مکرر نمیباشد.

آرش 8 اسفند 1396 20:31

سلام. چرا بخش نامه ها واسه سال 95.... پس 96 چی با سلام؛ این سایت با هزینه شخصی و با مشکلات زیادی اداره میشود. در فعالیت همکاران پشتیبان سایت وقفه ای ایجاد شده بود که بدین وسیله بابت تأخیر در بارگذاری از اعضا و خوانندگان محترم پوزش میخواهیم .

تقی زاده 19 فروردين 1396 17:1

لینک کانالتون رو میخواستم ممنون. با سلام. ضمن عرض پوزش بدلیل قطع موقت همکاری مدیر محترم کانال، تا اطلاع ثانوی کانال غیرفعال میباشد.

سام 12 فروردين 1396 1:12

با سلام سوال یک : در شرکتی که در حال احداث سوله می باشد بعبارتی قبل از تاسیس و بهره برداری قراردارد.هزینه های از قبیل آب،برق،گاز،تلفن،هزینه خرید ناهار از رستوران،حقوق نگهبان،شارژ ساختمان،کارمزد بانکی،دستمزد بنا و نجار و جوشکاراز لحاظ مالیاتی به قیمت تمام شده ساختمان در جریان ساخت منظور می شود یا به حساب هزینه های تاسیس و قبل از بهره برداری تا هزینه های فوق الذکر بعنوان هزینه های قابل قبول مورد پذیرش قرار گرفته و برگشت نشود.خواهشمندم در پاسخ صراحتاً به هزینه های فوق الذکر اشاره کنید. سوال دو : آیا دستمزد بنا و نجار و برق کار و جوشکار و سوله ساز طبق تبصره ماده 86 ده درصد به کل دستمزد مالیات تعلق می گیرد. با تشکر از شما سلام جناب سام. با توجه به رسالت این سایت و فعالیت صرف مالیاتی به سوال اولتان پاسخ داده نمیشود. چواب سوال 2 نیز منفی است چرا که حکم تبصره ماده 86 صرفاً ناظر به عناوین(حق‌المشاوره، حق حضور در جلسات، حق‌التدریس، حق‌التحقیق و حق پژوهش) پرداختی میباشد.موفق باشید.

کیان 18 اسفند 1395 12:24

با سلام . آیا اگر پرداخت حق الزحمه به کارکنان و یا هیئت مدیره شرکت باشد و نیز سایر پرسنل نیه وقت بوده و بیمه تامین اجتماعی نیز نمی باشند تکلیف مالیات آن چیست زیرا در تبصره ماده 86 بابت غیر کارکنان بیمه ای فرموده اید.سلام دوست عزیز . یکبار دیگر متن تبصره ماده 86 را با دقت مرور کنیم. بنظر میرسد پاسخ شما را دارد: « پرداخت‌هایی که کارفرمایان به اشخاص حقیقی غیر از کارکنان خود که مشمول پرداخت کسورات بازنشستگی یا بیمه نمی‌باشند، با عنوان حق‌المشاوره، حق حضور در جلسات، حق‌التدریس، حق‌التحقیق و حق پژوهش پرداخت می‌کنند، بدون رعایت معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون مشمول مالیات مقطوع به نرخ ده درصد (10%) می‌باشد. »

ناشناس 10 اسفند 1395 20:8

با سلام . تعاونیهای مرزنشینان کشور هر ساله به نمایندگی از مردم مرزنشین و در جهت ساستهای خود دولت در حمایت از مرزنشینان اقدام به واردات برنج خوراکی می نمایند و میزان عوارض یا مالیات حقوق ورودی آنها هم 2 درصد است که هنگام با واردات پرداخت میکنند اما در آخر سال باز توسط اداره دارائی و مالیات برگ تشخیص صادر میکنند و مالیات سنگینی در نظر میگیرند این در حالی است که تعاونیها به نمایندگی از مردم وارد میکنند و اقدام به توزیع رایگان کالا در بین اعضای خود میکنند اما اداره دارائی با فرمول خاصی واردات را تبدیل به فروش میکند و ضرب در 14 درصد میکند و خلاصه... اینجوریا میشه که یکی که یکساله رفته استخدام این اداره شده سریع به خونه و مال و منال میرسه با سلام. 1- مطابق ماده 133 قانون مالیاتها صددرصد درآمد صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شرکت‌های تعاونی روستایی، عشایری، کشاورزی، صیادان، کارگری، کارمندی، دانشجویان و دانش آموزان و اتحادیه‌های آنها از مالیات معاف است. 2- اگر تعاونی مورد بحث شامل هیچکدام از موارد بالا نمیشود، کلیه فعالیتهای خود را در دفاتر قانونی ثبت نموده و مالیات قانونی را پرداخت نماید تا مشمول مالیات علی الرأس نگردد. 3- در خصوص قسمت اخیر پیام شما باید گفته شود؛ مالیات حقوق عمومی است و از طریق خزانه و بر اساس قوانین جاری و از جمله قوانین بودجه سالانه مجدداً برای عموم صرف میگردد. کارکنان صدیق و زحمت کش مالیاتی سربازان اقتصادی هستند و نمیبایست با القاب و اتهامات ناروا مواجه باشند(حتی اگر مهره ناهمگونی در صفوف آنها باشند دلیلی بر این تعمیم ناروا وجود ندارد) از طرفی؛ پرداخت وجوه غیر قانونی در مرتبه نخست نشان از نیت ناپسند پرداخت کننده وجه برای شانه خالی کردن و فرار از تأدیه حقوق عموم دارد ... و یا دست کم نشان از جهل وی دارد. واحدهای راهنمایی و مشاوره در ادارات مالیاتی نیز مستقر هستند که میتوانند کمک های خوبی ارائه کنند و موثر باشند. با آرزوی توفیق

فاطمه 8 اسفند 1395 10:58

سلام و خدا قوت چرا نرم افزار غیر برخط روی سیستم من مشکل داره ؟ مشکلم به این صورته که برای افراد حقیقی هم میگه باید کد اقتصادی وارد کنیم و اجازه ثبت نمیده ! ؟؟با سلام توصیه میشود در این گونه موارد یکبار دیگر توضیحات و راهنماییهای (کافی) را که در سامانه موجود است مطالعه بفرمائید.اگر مشکل مرتفع نشد آنگاه با مرکز طرح جامع (خیابان خرمشهر) تماس بگیرید. متاسفانه نتوانستم شماره تلفن این مرکز را برایتان پیدا کنم. موفق باشید

حسین 2 اسفند 1395 23:21

سلام وقت بخیر. میخوام برای کارهای پیمانکاری شهرداریها و سازمانها کد اقتصادی بگیرم. که کد اقتصادی نیاز به ی کد 6رقمی اداره مالیاتی داره دو رقم اولش رو متوجه شدم ولی چهار رقم بعدیشو نمیدونم چه کدی رو انتخاب کنم. با سپاس . با سلام . اولین گام شما مراجعه به اداره مالیاتی و دریافت کد مخصوص هر واحد مالیاتی و نیز تشکیل پرونده مالیاتی است. موفق باشید

تقی زاده 2 اسفند 1395 19:26

سلام شرکتهای پیمانکاری دست دو و سه که در عسلویه کارهای پیمانکاری در فازهای پارس جنوبی انجام میدهند از مالیات مستقیم معاف هستند یا خیر متشکرم. با سلام جواب شما منفی است. البته در قانون با اهداف خاصی معافیت هائی نیز مقرر شده است که ممکن است برای تعدادی شرکتها اعمال گردد لیکن با سوالی که حضرتعالی طرح کرده اید دلیلی بر معافیت را نمی شود متوجه شد.

نازنین 1 اسفند 1395 11:50

سلام میخواستم بدونم چطوری گزارش فصلی(طرز نوشتن دفتر روزنامه وکل) رو بدونم کلا یه نمونه از گزارش فصلی مرغداری رو میخوام ببینم اگر امکانش هست به ایمیل من بفرستین. با سلام دستور العمل گزارشهای فصلی در سایت موجود است. اگر منظورتان جداول و فرمهای این کار باشد از طریق سامانه سازمان مالیاتی قابل دسترس هستند.

مسعودگلشاهی 30 بهمن 1395 7:39

ایا برای دریافت حق عضویت و کمکهای بلاعوض فاکتورصادرشودودرصورت معاملات فصلی بعنوان درآمد ثبت شود؟ با سلام جناب گلشاهی لطفا سوال را یکبار دیگر و واضح تر مطرح فرمایید. موفق باشید

علی 29 بهمن 1395 18:45

سلام خسته نباشید بخشنامه جدید مربوط به شرکت های رو که با شرکت های کد فروش کار کرده اند رو می خواهم .شرکت کد فروش در زمان معامله تو بلک لیست نبوده ولی ما الان به مشکل خوردیم .

نادر عالیزاده 25 بهمن 1395 12:11

با سلام ، پر توان باشید قدر شما را چندین سال است که می دانیم . موفق باشید. سلام دوست همیشگی و خوب، خدا را شاکر هستیم که مطالب مورد توجه و استفاده شما دوست عزیز قرار گرفته است. موفق باشید

سعید شیخ کاظمی 26 دی 1395 8:35

با سلام خدمت اساتید بزرگوار بسیار سپاس گزارم از مطالب ارزنده تان همچنین .... بابت گرد آوری کتاب قانون مالیاتهای مستقیم .. با سلام دوست بزرگوار و فرزانه جناب آقای شیخ کاظمی. استاد بزرگوارم در امور مالی که بانک مالیاتی با تشویقات و راهنماییها و در سایه وجود دوستانی چون شما جان گرفت و بارور شد.

احمد صدیقی 11 دی 1395 9:52

ایا شرکتی که در شرکت دیگر ادغام شده است مکلف به ارایه اظهارنامه بابت قبل از ادغام میباشد یا خیر با سلام.لطفا متن ماده 111 قانون مالیاتهای مستقیم و کد 2271 را در همین سایت مطالعه فرمایید.

حسین ادهمی 7 دی 1395 21:42

با عرض سلام وخسته نباشید ایا خرید و فروش گاو مالیات شامل حالش می شود یا خیر؟ با سلام. مطابق ماده 81 قانون مالیاتها؛‌درآمد حاصل از کلیه فعالیت‌های کشاورزی، دامپروری، دامداری، پرورش ماهی و زنبور عسل و پرورش طیور، صیادی و ماهیگیری، نوغان داری، احیای مراتع و جنگل‌ها، باغات اشجار از هر قبیل و نخیلات از پرداخت مالیات معاف می‌باشد. موفق باشید

محمد بختیار شیرکوهی 24 آذر 1395 15:6

سلام آیا به خدمات پشتیبانی نرم افزار مالیات تعلق میگیرد ؟ با تشکر . سلام دوست عزیز. بهتر بود موضوع را بیشتر توصیف و مشخص میکردید اگر منظورتان مالیات مستقیم است، بر اساس ماده 1 قانون مربوط، فعالیت «خدمات پشتیبانی نرم افزار» نیز جزو مشاغل محسوب شده و مشمول مالیات میگردد. مالیات تأدیه حقوق عمومی است و انشااله به کار و کسب شما رونق بیشتری خواهد بخشید. موفق باشید

پروین خلجی 24 آذر 1395 12:57

باسلام من میخواستم ببینم چگونه می شوداظهارنامه مالیاتی سال1391راچاپ مجددبگیرم چونکه من کدرهگیری سال 1391راندارم ومیخواهم پیگیری کنم .درسایت هرچه جستجوکردم نتوانستم پیداکنم لطفامراراهنمایی کنید.باتشکر. با سلام و احترام. ظاهرا این امکان وجود ندارد.توصیه میشود با مرکز طرح جامع مالیاتی واقع در خیابان خرمشهر تماس گرفته و این موضوع را از طریق مرکز مذکور پیگیری فرمائید. موفق باشید

پویانفر 13 آذر 1395 17:9

با سلام و عرض ادب بنده حسابدار نیستم ولی به نا بر دلایلی حسابداری شرکتی به عهده اینجانب می باشد خواهشمندم در مورد زیر بنده رو راهنمایی کنید : در سال 1395 شرکت مبلغی را به عنوان مالیات ارزش افزوده سال 1392 (((توضیح اینکه پیشتر مبلغ ارزش افزوده سال 92 پرداخت گردیده بود، ولی حسابرسان مالیاتی بعد از رسیدگی مواردی را قبول ننموده و مبلغی را به عنوان ارزش افزوده سال 92 اعلام کردند که باید پرداخت شود))) به اداره مالیاتی پرداخت نموده است ، در مورد ثبت سند حسابداری آن لطفا بفرمایید چگونه باید عمل شود، ضمنا هیچ گونه ذخیره ای از محل فوق در حسابها عمل نگردیده است و اینکه آیا می توان برای مورد فوق سند حسابداری به شرح زیر صادر کرد ؟ تعدیلات سنواتی ...... بانک/ حسابهاب پرداختنی ........ با تشکر

کمال صفائیان 1 آذر 1395 18:31

در مورد بند ز تبصره 6 قانون بودجه سال 95 سوال داشتم.ایا امکان حذف یا اصلاح ان در قانون بودجه سال 96 وجود دارد؟ من یه واحد مرغداری دارم که میخوام بفروشم.اداره دارائی به استناد این بند حدود 200 میلیون تومن از من مالیات نقل و انتقال میخواد.در حالیکه کل مبلغ مورد معامله 800 میلیون تومنه.این واقعا اجحافه در حق یه تولید کننده ورشکسته.و مانع بزرگیه در دوباره فعال شدن واحدهای تولیدی راکد.ایا این قانون در سال 96 هم هست؟با تشکر. سلام دوست عزیز. متاسفانه برخی موارد نکاتی از دید قانونگذاران پنهان میماند و موجب ناهماهنگی هایی میشود. ما هم چون خیلی از دوستان تا تصویب قانون بودجه جدید و به این امید که گشایشی پیش آید منتظریم.

heydari 19 آبان 1395 13:2

باسلام آیا پس از رأی هیأت , به مالیات عملکرد , جریمه دیرکرد تعلق می گیرد ؟ با سلام. مطابق تبصره 2 ماده 190 «چنانچه فاصله تاریخ وصول اعتراض مؤدی نسبت به برگ تشخیص مالیات تا تاریخ قطعی شدن مالیات از یک سال تجاوز نماید، جریمه دو و نیم درصد (5/2%) در ماه موضوع این ماده نسبت به مدت زمان بیش از یک سال مذکور تا تاریخ ابلاغ برگ قطعی مالیات قابل مطالبه از مؤدی نخواهد بود. سازمان امور مالیاتی کشور مکلف است ترتیباتی اتخاذ نماید که رسیدگی و قطعیت یافتن مالیات مؤدیان حداکثر تا یک سال پس از تاریخ تسلیم اعتراض آنان صورت پذیرد.»

mansour kananpanah 10 آبان 1395 16:56

فراخوان ثبت نام مودیان مرحله 1تا 6صندوق های مکانیزه سلام دوست گرامی. موارد درخواستی را میتوانید از بخش کدها جستجو و مطالعه بفرمایید.موفق باشید

علی 27 مهر 1395 11:14

سلام وقت بخیر آیا هزینه اجاره در سامانه 169 ثبت میگردد . در صورت مثبت بودن روش ثبت آن چبست با سلام؛ مال الاجاره‌های املاک موضوع ماده 53 قانون مالیات‌های مستقیم جزو موارد عدم شمول دستورالعمل اجرائی ماده 169 مکرر قانون مالیات‌های مستقیم و آن را در (کد 3676)مطالعه فرمایید.

زرگر 27 مهر 1395 10:4

با سلام و خدا قوت از مطالب مفیدتون همیشه استفاده می کنیم. یه سوالی از خدمتتون داشتم.ارزش افزوده پرداختی بابت قبوض(آب برق گاز)در کدام قسمت اظهارنامه ارزش افزوده باید ثبت شود؟ (دوست خوبم به سوال شما پاسخ خواهیم داد) ممنون میشم راهنماییم کنید.

ناشناس 19 مهر 1395 21:36

پیغام نمایش داده نشود. باسلام,ایا به مطالباتی که از طرف اداره کار و تعاون بعد از اخراج کارگر داده شده مالیات تعلق میگیرد؟ سلام دوست خوبم نوع مطالبات را نفرموده اید لکن ماده 91 و 5- حقوق بازنشستگی و وظیفه و مستمری و پایان خدمت و خسارت اخراج و بازخرید خدمت و وظیفه یا مستمری پرداختی به وراث و حق سنوات و حقوق ایام مرخصی استفاده نشده. «که در موقع بازنشستگی یا از کارافتادگی به حقوق‌بگیر پرداخت می‌شود.»را ملاحظه فرمایید.

مرتضی 25 مرداد 1395 7:24

با سلام به استناد قانون جدید مالیاتهای مستقیم، ماده 104 از اول سال 95 حذف شده است. آیا به صورت وضعیت ها یا کارکردهای که مربوط به سال 94 میباشد ولی در سال 95 پرداخت می شود مالیات 3 درصد تعلق می گردد؟سلام دوست عزیز. ماده 104 قانون مالیاتها حذف و چنانکه مبالغی از این دست و مربوط به سال یا سالهای قبل بوده که در سال 1395 پرداخت میگردد باز هم مشمول کسر 3% نمیگردند.

احمد ماستری فراهانی 9 مرداد 1395 12:37

پس از پرداخت مبلغ برگ تشخیص و صدور برگ قطعی سازمان تا چه زمانی مجاز به صدور متمم مالیاتی میباشد. سلام دوست عزیز.امیدوارم با مطالعه این ماده قانون مالیاتهای مستقیم به پاسخ لازم برسید:ماده 156- اداره امور مالیاتی مکلف است اظهارنامه مؤدیان مالیات بر درآمد را در مورد درآمد هر منبع که در موعد قانونی تسلیم شده است حداکثر ظرف یک سال از تاریخ انقضای مهلت مقرر برای تسلیم اظهارنامه رسیدگی نماید. در صورتی که ظرف مدت مذکور برگ تشخیص درآمد صادر ننماید و یا تا سه ماه پس از انقضای یک سال فوق‌الذکر برگ تشخیص درآمد مذکور را به مؤدی ابلاغ نکند اظهارنامه مؤدی قطعی تلقی می‌شود. هرگاه پس از قطعی شدن اظهارنامه مالیاتی یا بعد از رسیدگی و صدور و ابلاغ برگ تشخیص اعم از اینکه به قطعیت رسیده یا نرسیده باشد معلوم شود مؤدی، درآمد یا فعالیت‌های انتفاعی کتمان شده‌ای داشته و مالیات متعلق به آن نیز مطالبه نشده باشد، فقط مالیات بر درآمد آن فعالیت‌ها با رعایت ماده (157) این قانون قابل مطالبه خواهد بود. در این حالت و همچنین در مواردی که اظهارنامه مؤدی به علت عدم رسیدگی، قطعی تلقی می‌گردد اداره امور مالیاتی بایستی یک نسخه از برگ تشخیص صادره به انضمام گزارش توجیهی مربوط را ظرف ده روز از تاریخ صدور جهت رسیدگی به دادستانی انتظامی مالیاتی ارسال نماید.

سمیه 4 مرداد 1395 15:13

سلام سپاس از راهنمایی شما بزرگواران سوالی داشتم از خدمت شما بزرگواران آیا برای بارنامه های زمینی مالیات تکلیفی 3% تعلق می گیرد؟ سوال بعدی من شرکت تازه تاسیس است و قبلا کارها با شرکت دیگری با موسسین مشترک انجام میشده حال که کارها به شرکت جدید محول شده بارنامه ها به نام شرکت قدیم ثبت شده حال این هزینه ها برای شرکت جدید قابل قبول هست ؟ من منتظر پاسخ شما اساتید هستم......................... با سلام . دوست گرامی.ماده 104 قانون مالیاتها حذف و کلیه احکام مربوط به کسر مالیات علی الحساب منتفی شده است. در خصوص سوال دوم بعرض برسد اشخاص حقوقی دارای شخصیت های مستقل از هم بوده و فعالیت هرکدام در چارچوب قانون تعریف شده است و نمیتوان فعالیتهای یک شخص حقوقی را به پای دیگری ثبت نمود.

محمد 21 تير 1395 13:52

شرکت غیرفعال دارم و میخواهم اظهارنامه رد کنم هزینه ارزش افزوده و جرائم آن مرتبط به سال 1391 را پرداخت کردم مبلغ پرداختی را در کجا ثبت کنم. با سلام. دوست گرامی در این پایگاه فقط به پرسشهای مالیاتی پاسخ داده میشود. چون بخش اصلی پاسخ حضرتعالی مربوط به مباحث حسابداری است، توصیه میشود به متخصص این امر مراجعه فرمائید. موفق باشید

مهرداد کیانی 20 تير 1395 12:20

سلام وقت بخیر آیا کمک های بلاعوض مشمول قانون مالیات بر ارزش افزوده میشود خواهشمند است در این زمینه پاسخ بفرمایید. با سلام. لطفا ماده 12 قانون مالیات بر ارزش افزوده را مطالعه فرمائید. با آرزوی سر افرازیتان

محمد بختیاری 9 تير 1395 17:44

با سلام و احترام. سوال بنده در مورد قرارداد هایی است که از سال 94 ادامه پیدا کرده است. در سال 94 قراردادی بسته شده که براساس آن مالیات پیمانکار را شرکت برعهده گرفته است. مبلغ توافق n ریال بوده است و 3 درصد در قرارداد به مبلغ n او اضافه شده است تا پس از کسر 3% ، مبلغ n به ایشان پرداخت شود. اما با توجه به حذف این قانون ، دیگر مالیاتی کسر نمیشود. حال در سال 95 که قرارداد او ادامه پیدا کرده است باید مبلغ n به او پرداخت شود و یا n+3%؟؟؟؟؟ با سلام. 03% از کل مبلغ مربوط به پیمانکار کسر میشد سپس میلغ 97% به پیمانکار پرداخت میشد. اکنون که بر اساس قانون این تکلیف از ابتدای سال 1395 برداشته شده است طبیعی است که کل مبلغ 100% (به پیمانکار) پرداخت گردد. با آرزوی شادکامی

علی ساکی 2 تير 1395 14:4

سلام آیا دانش فنی خریداری شده استهلاک پذیر است ؟ آیا دانش فنی بعنوان آورده شرکاء خارجی مورد قبول است ؟ آیا دانش فنی برای شرکاء خارجی نرخ مشخصی دارد

پیمانی 31 خرداد 1395 11:39

با سلام ابتدا تشکر می کنم بابت رسیدگی شما به سوالات. من هیچ نوع اطلاعات مالی و مالیاتی ندارم و امیدوارم که شما به بنده در این زمینه کمک نمائید. آیا به یک قرارداد یکساله پشتیبانی نرم افزار که در ازای پرداخت مبلغی از سوی شخص حقوقی به بنده (شخص حقیقی) پرداخت خواهد شد مالیات تعلق میگیرد؟ اگر تعلق می گیرد طبق کدام ماده، چند درصد در سال 95 و اینکه کدامیک از طرفین قرار داد می بایست مالیات را پرداخت کنند؟سلام دوست گرامی. انجام قرارداد پشتیبانی نرم افزار، با توجه به حذف ماده 104 مشمول کسر مالیات تکلیفی (و کسر 3 و 5 درصد و غیرو) توسط کارفرمایتان نمیباشد، اما با توجه به اینکه اطلاعات قرارداد شما در اجرای ماده 169 مکرر توسط کارفرما(نیز) به اداره مالیاتی ارسال میگردد، پرونده شما فعال و مشمول مالیات بر درآمد میشوید و بایستی به تکالیف خودتان در خصوص نگهداری حساب و دفاتر اقدام و پس از پایان سال مالیاتی درآمد یک دوره (یکسال) خود را طی اظهارنامه ابراز و مالیات آنرا واریز کنید.

حسین دانا 23 خرداد 1395 14:0

باسلام و عرض تشکر . آیا با حذف ماده 104 و نیز با لحاظ مواد 169 و 169 مکرر ق.ا.م.م در قراردادهای خدماتی هیچ گونه وجهی بابت مالیات تکلیفی (3%) از پیمانکاران کسر نمی گرددبه عبارتی موضوع مالیات تکلیفی کاملا مسکوت خواهد ماند؟ و دیگر اینکه، قرارداد پیمانکاری که مبلغ آن در طول سال بصورت ثابت پرداخت می شود جز قراردادهای مشمول تبصره ماده 86 ق.ا.ق.م.م است یا خیر؟ با تشکر ***جناب آقای دانا دوست گرامی با سلام. از خداوند متعال خواستاریم سالیان متمادی، و با تنی سالم به شما دوست گرامی توفیق پرداخت مالیات عنایت فرماید. 1- در پاسخ به این مطلب؛ «موضوع مالیات تکلیفی کاملا مسکوت خواهد ماند؟» به اطلاع برسانیم که مالیاتهای تکلیفی کماکان بقوت خود باقیست، اما مالیات تکلیف « کسر سه درصد (3%) بعنوان علی‌الحساب مالیات مؤدی (دریافت‌کنندگان وجوه) موضوع ماده 104» با حذف این ماده از ابتدای سال 1395 کلاً منتفی شده است. 2- در خصوص «قرارداد پیمانکاری که مبلغ آن در طول سال بصورت ثابت پرداخت می شود جز قراردادهای مشمول تبصره ماده 86 ق.ا.ق.م.م است یا خیر؟» نیز همانطوری که از نص صریح تبصره ماده 86 بر می آید؛ عمل پرداخت به هر شکل و عنوانی که از سوی کارفرمایان از ابتدای سال 1395 در موضوعات؛ «حق‌المشاوره، حق حضور در جلسات، حق‌التدریس، حق‌التحقیق و حق پژوهش» (به اشخاص حقیقی غیر از کارکنان خود که مشمول پرداخت کسورات بازنشستگی یا بیمه نمی‌باشند) بدون رعایت معافیت موضوع ماده (۸۴) مشمول مالیات مقطوع به نرخ ده درصد (10%) می‌باشد.موفق و کامیاب باشید.

علیرضا 17 خرداد 1395 0:24

سلام قانون تخفیف شرکت های تعاونی مشمول ماذه 105 تبصره شش یعنی چی ؟ ما شرکت تعاونی خدمات فناوری رسانه هستیم که قرار داد پشتیبانی adsl مخابرات را انجام می دهیم آیا معافیت داریم یا نه ؟ بینهایت ممنونم اگه جواب دهید *** سلام دوست عزیز. « شرکت تعاونی خدمات فناوری رسانه » یک « شرکت تعاونی متعارف» محسوب شده و بنا به حکم تبصره 6 ماده 105 قانون مالیاتهای مستقیم« درآمد مشمول مالیات ابرازی» آن به نرخ 18.75% (هیجده ممیز هفتاد و پنج صدم درصد) محاسبه میگردد. ضمناً جهت مزید اطلاع و برخورداری از مشوقهای مرتبط مواد 48 (استثنای حق تمبر«نیم در هزار» سهام و سهم‌الشرکه) و 138 قانون مذکور را مطالعه فرمائید. به یاد داشته باشیم که مالیات یک مسئولیت مهم اجتماعی است. موفق و کامروا باشید.

کشاورزیان 4 خرداد 1395 18:57

آیا به قرارداد طراحی سایت که یک موسسه حقوقی با یک شخص حقیقی منعقد کرده مالیات تعلق میگیرد ؟ اگر جواب بلی است چه نوع مالیاتی و چند درصد ؟ باتشکر با سلام دوست عزیز جناب کشاورزیان: قرارداد طراحی سایت از این نظر که درآمد محسوب میشود مشمول مالیات (سالانه و اصطلاحاً مالیات عملکرد) میشود. اما با حذف ماده 104 قانون مالیاتهای مستقیم، این اقلام مشمول کسورات « علی الحساب 3% » نمیگردد اما انجام تکالیف موضوع ماده 169 و 169 مکرر که در همین بخش سایت که برای سایر دوستان نیز مفصلا توضیح داده شده ضرورت دارد. ضمناً توصیه میشود توضیحاتی که به آقای هاشمی در همین بخش داده شده و همچنین کدهای 1788 و 2129 این سایت را که احتمالا مرتبط با فعالیتتان باشد را مطالعه فرمایید. موفق و شادکام باشید.

مهرداد زمانی 4 خرداد 1395 14:9

آیا در آمدهای محقق نشده نظیر 5% سپرده تامین اجتماعی و حسن انجام کار از نظر مالیات درآمد محسوب میشود اگر محسوب میگردد با توجه به تعهد شرکت در پرداخت بیمه قرارداد به ماخذ 16.67 درصد اداره دارایی میتواند این هزینه را قبول نکند. به عبارت دیگر 5 درصد بیمه و ده درصد سپرده وقتی پرداخت می شود که مفاصای بیمه ارایه گردد و مفاصای بیمه تامین اجتماعی 16.67 درصد هزینه دارد., و جز تعهدات قانونی است با تشکر از توجه جنابعالی دوست عزیز جناب آقای مهرداد زمانی با سلام: الف) «5% سپرده تامین اجتماعی» را اگر انجام عمل سپرده گذاری از سوی شماست چرا باید درآمد محسوب شود! « حسن انجام کار» نیز از همین قاعده پیروی می کند. اما اگر دریافت کننده این وجوه هستید، مطابق ماده 93 قانون مالیاتهای مستقیم «درآمدی که شخص حقیقی از طریق اشتغال به مشاغل یا به عناوین دیگر غیر از موارد مذکور در سایر فصل‌های این قانون در ایران تحصیل کند پس از کسر معافیت‌های مقرر در این قانون مشمول مالیات بر درآمد مشاغل می‌باشد.» ب) ‌هزینه‌هایی که حائز شرایط مذکور در مواد 147 و ماده 148 قانون مالیات های مستقیم، ‌باشد به شرح این مواد در حساب مالیاتی اشخاص قابل قبول هستند.

ناشناس 26 ارديبهشت 1395 16:42

باسلام وخسته نباشید چند سوال را باذکر شماره مطرح میکنم: 1-در مورد خدمات هنری(گرافیک) آیا اشخاص حقیقی که مستقل کار میکنند وطراح هستند کد اقصادی تعلق میگیرد وباید اقدام کنند؟ (زیرا در حال حاضر همه شرکتها وموسسات حتی از اشخاص حقیقی فاکتوررسمی میخواهند.) با سلام سوالها و پاسخ سایت: به دلیل اهمیت موضوع و مبتلا بودن اغلب فعالان اقتصادی متن مواد 169 و 169 مکرر قانون مالیاتهای مستقیم درج میشود: ماده ۱۶۹ ـ اشخاص حقوقی و صاحبان مشاغل موضوع این قانون که حسب اعلام سازمان امور مالیاتی کشور مؤظف به ثبت نام در نظام مالیاتی می‌شوند، مکلفند برای انجام معاملات خود صورت‌حساب صادر و شماره اقتصادی خود و طرف معامله را در صورت‌حساب‌ها، قراردادها و سایر اسناد مشابه درج و فهرست معاملات خود را به سازمان مذکور ارائه کنند. عدم صدور صورت‌حساب یا عدم درج شماره اقتصادی خود و طرف معامله یا استفاده از شماره اقتصادی خود برای دیگران و یا استفاده از شماره اقتصادی دیگران برای معاملات خود، حسب مورد مشمول جریمه‌ای معادل دو درصد (2%) مبلغ مورد معامله می‌شود. هم‌چنین عدم ارائه فهرست معاملات انجام شده به سازمان امور مالیاتی کشور از طریق روش‌هایی که تعیین می‌شود مشمول جریمه‌ای معادل یک درصد (1%) معاملاتی که فهرست آن‌ها ارائه نشده است، می‌باشد. تبصره ۱ ـ در صورتی که طرف معاملات اشخاص حقوقی و صاحبان مشاغل موضوع این ماده ، اشخاص حقیقی مصرف‌کننده نهائی کالا یا خدمات و نیز اشخاص حقیقی مشمول موضوع ماده (۸۱) این قانون باشند درج شماره اقتصادی اشخاص مذکور الزامی نیست. مصرف‌کننده نهائی موضوع این تبصره شخص حقیقی است که کالاها و خدمات را متناسب با نیاز خود برای مصارف شخصی خریداری کند و از آن برای عرضه کالاها و خدمات به دیگران استفاده ننماید. تبصره ۲ ـ مؤدیان مالیاتی موضوع این ماده مؤظفند از سامانه صندوق فروش (صندوق ماشینی مکانیزه فروش) و تجهیزات مشابه استفاده کنند. معادل هزینه‌های انجام شده بابت خرید، نصب و راه‌اندازی تجهیزات فوق اعم از نرم‌افزاری و سخت‌افزاری از مالیات قطعی شده مؤدیان مزبور در اولین سال استفاده و یا سال‌های بعد آن قابل کسر است. سازمان امور مالیاتی مؤظف است به تدریج و بر اساس اولویت، اشخاص مشمول حکم این تبصره را تعیین کند و تا شهریور ماه هر سال از طریق درج در یکی از روزنامه‌های کثیرالانتشار و روزنامه رسمی کشور اعلام و از ابتدای فروردین ماه سال بعد از آن اعمال نماید. معادل ده درصد (10%) از مالیات ابرازی عملکرد مؤدیانی که توسط سازمان امور مالیاتی ملزم به استفاده از سامانه صندوق فروش و تجهیزات مشابه شده‌اند مشروط به رعایت آیین‌نامه اجرائی مربوط، برای مدت دو سال اول بخشوده می‌شود. عدم اجرای حکم این تبصره موجب تعلق جریمه‌ای به میزان دو درصد (2%) فروش می‌باشد. نحوه استفاده از صندوق و چگونگی ارائه اطلاعات به موجب آیین‌نامه اجرائی است که حداکثر ظرف مدت شش ماه از تاریخ لازم الاجراء شدن این قانون توسط سازمان امور مالیاتی کشور و با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف ایران تهیه می‌شود و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد. تبصره ۳ ـ ترتیبات اجرائی احکام این ماده و تبصره (۱) آن و تعیین مصادیق معاملات مشمول و حد آستانه (تعیین حداقل رقم گردش مالی مؤدی) به موجب آیین‌نامه‌ای خواهد بود که حداکثر ظرف مدت شش ماه از تاریخ تصویب این قانون با پیش‌نهاد سازمان امور مالیاتی کشور به تصویب وزیر امور اقتصادی و دارایی می‌رسد. تبصره ۴ ـ نحوه رسیدگی، مطالبه، حل اختلاف و وصول جرائم مذکور و ترتیبات پرداخت آن طبق مقررات در هر دوره مالیاتی طبق مقررات این قانون با رعایت مهلت مقرر در ماده (۱۵۷) انجام می‌شود. تبصره ۵ ـ وزارت صنعت، معدن و تجارت مؤظف است حداکثر تا مدت شش ماه پس از لازم الاجراء شدن این قانون سامانه انجام معاملات وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرائی را برای مدیریت انجام کلیه مراحل مناقصات و مزایده‌ها راه‌اندازی کند و امکان دسترسی برخط (آنلاین) سازمان امور مالیاتی را فراهم آورد. کلیه دستگاه‌های اجرائی موضوع بند (ب) ماده (۱) قانون برگزاری مناقصات مصوب 03/11/1383 مؤظفند حداکثر ظرف مدت سه ماه پس از راه‌اندازی سامانه مذکور کلیه معاملات خود به غیر از معاملات محرمانه را از طریق این سامانه به ثبت برسانند. تعیین موارد مربوط به محرمانه بودن معاملات مطابق تبصره (۱) بند (ب) ماده (۳) قانون ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد مصوب 07/08/1390 مجمع تشخیص مصلحت نظام است. تبصره ۶ ـ جرائمی که مؤدیان به واسطه عدم اجرای احکام ماده (۱۶۹ مکرر) قانون مالیات‌های مستقیم مصوب سال ۱۳۸۰ مرتکب شده‌اند، مطابق مقررات این ماده محاسبه، مطالبه و وصول می‌شود. ماده ۱۶۹ مکرر ـ به منظور شفافیت فعالیت‌های اقتصادی و استقرار نظام یکپارچه اطلاعات مالیاتی، پایگاه اطلاعات هویتی، عملکردی و دارایی مؤدیان مالیاتی شامل مواردی نظیر اطلاعات مالی، پولی و اعتباری، معاملاتی، سرمایه‌ای و ملکی اشخاص حقیقی و حقوقی در سازمان امور مالیاتی کشور ایجاد می‌شود. وزارتخانه‌ها، مؤسسات دولتی، شهرداری‌ها، مؤسسات وابسته به دولت و شهرداری‌ها، مؤسسات و نهادهای عمومی غیردولتی، نهادهای انقلاب اسلامی، بانک‌ها و مؤسسات مالی و اعتباری، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و سایر اشخاص حقوقی اعم از دولتی و غیردولتی که اطلاعات مورد نیاز پایگاه فوق را در اختیار دارند و یا به نحوی موجبات تحصیل درآمد و دارایی برای اشخاص را فراهم می‌آورند، مؤظفند اطلاعات به شرح بسته‌های ذیل را در اختیار سازمان امور مالیاتی کشور قرار دهند. الف ـ اطلاعات هویتی: ۱ ـ اطلاعات هویتی و مکانی اشخاص حقیقی و حقوقی ۲ ـ مجوزهای فعالیت اقتصادی و هم‌چنین مجوزهای مربوط به انجام معاملات تجاری و عقد قراردادها ب ـ اطلاعات معاملاتی اشخاص: ۱ ـ معاملات (خرید و فروش دارایی‌ها، کالاها و خدمات) ۲ ـ تجارت خارجی (واردات و صادرات کالاها و خدمات) ۳ ـ قراردادهای مربوط به انجام معاملات و فعالیت‌های تجاری ۴ ـ قراردادهای مربوط به انجام عملیات پیمانکاری و هرگونه خدمات ۵ ـ اطلاعات مربوط به خرید و فروش ارز و سکه طلا ۶ ـ اطلاعات انواع بیمه نامه‌های صادره و خسارت‌های پرداختی ۷ ـ بارنامه و صورت وضعیت حمل و نقل بار و مسافر پ ـ اطلاعات مالی، پولی و اعتباری و سرمایه‌ای اشخاص: ۱ ـ جمع گردش سالانه (دوره مالی) نقل و انتقال سهام و سایر اوراق بهادار ۲ ـ جمع گردش و مانده سالانه (دوره مالی) انواع حساب‌های بانکی ۳ ـ جمع گردش و مانده سالانه (دوره مالی) انواع سپرده‌ها و سود آن‌ها ۴ ـ تسهیلات بانکی اعم از ارزی و ریالی در قالب کلیه عقود و هم‌چنین کلیه تعهدات اعم از گشایش اعتبار اسنادی و تنزیل اعتبار اسنادی، ضمانت‌ها و نظایر آن ت ـ اطلاعات دارایی‌ها، اموال و املاک و هم‌چنین نقل و انتقال آن‌ها ث ـ سایر اطلاعات فعالیت‌های اقتصادی که با پیش‌نهاد وزارت امور اقتصادی و دارایی و تصویب هیأت وزیران به موارد مزبور اضافه خواهد شد. تبصره ۱ ـ کلیه اشخاص و مراجعی که به نحوی در جریان عملیات مربوط به مالکیت، نگهداری، انتقالات، خدمات بیمه‌ای و معاملات دارایی‌های مذکور می‌باشند مؤظفند به ترتیبی که سازمان امور مالیاتی کشور مقرر می‌دارد اطلاعات مربوط را به آن سازمان ارائه دهند. متخلف از مفاد حکم این تبصره علاوه بر مسؤولیت تضامنی که با مؤدی در پرداخت مالیات خواهد داشت مشمول جریمه‌ای معادل یک دوم تا دو برابر مالیات پرداخت شده خواهد بود. تبصره ۲ ـ سازمان امور مالیاتی کشور مؤظف است امکان دسترسی برخط (آن‌لاین) بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، بیمه مرکزی، گمرک جمهوری اسلامی ایران، سازمان بورس اوراق بهادار، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و هم‌چنین سایر دستگاه‌های اجرائی را به فهرست بدهکاران مالیاتی فراهم آورد تا استفاده‌کنندگان مذکور بتوانند با حفظ طبقه‌بندی، اطلاعات دریافتی را در ارائه خدمات به اشخاص بدهکار مالیاتی لحاظ کنند. تبصره ۳ ـ اشخاص متخلف از حکم این ماده علاوه بر محکومیت به مجازات مقرر در این قانون، مسؤول جبران زیان‌ها و خسارات وارده به دولت خواهند بود. تبصره ۴ ـ دستگاه‌های اجرائی که مطابق قانون نیاز به این اطلاعات دارند، مجازند با تصویب هیأت وزیران و حفظ طبقه‌بندی مربوط، از اطلاعات موجود در پایگاه اطلاعات موضوع این ماده در حد نیاز استفاده کنند. تبصره ۵ ـ ترتیبات اجرای احکام این ماده و نحوه دسترسی برخط، تعیین حد آستانه (تعیین حداقل رقم اطلاعات)، دریافت و ارسال اطلاعات و مهلت آن با حفظ محرمانه بودن آن از اشخاص مذکور به موجب آیین‌نامه‌ای است که ظرف مدت شش ماه از تاریخ تصویب این قانون با پیش‌نهاد سازمان امور مالیاتی کشور و مشارکت بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران تهیه می‌شود و به تصویب وزیران امور اقتصادی و دارایی و دادگستری می‌رسد. تبصره ۶ ـ سازمان ثبت اسناد و املاک کشور مکلف است بانک اطلاعات ثبتی شرکت‌ها را طراحی و سامانه اطلاعاتی آن را به نحوی ایجاد کند که موجبات دسترسی برخط سازمان امور مالیاتی کشور به سامانه مزبور فراهم آید. تبصره ۷ ـ وزارت راه و شهرسازی مؤظف است حداکثر شش ماه پس از تصویب این قانون «سامانه ملی املاک و اسکان کشور» را ایجاد کند. این سامانه باید به گونه‌ای طراحی شود که در هر زمان امکان شناسایی برخط مالکان و ساکنان یا کاربران واحدهای مسکونی، تجاری، خدماتی و اداری و پیگیری نقل و انتقال املاک و مستغلات به صورت رسمی، عادی، وکالتی و غیره را در کلیه نقاط کشور فراهم سازد. وزارت راه و شهرسازی مؤظف است امکان دسترسی برخط به سامانه مذکور را برای سازمان امور مالیاتی کشور ایجاد کند. 2- آیا برای هنرمندان گرافیست که معاف از مالیات هستند حق مشاوره ی آنها نسبت به مشتری شامل مالیات می شود؟ صرف نظر از معافیت (موضوع بند (ل) ماده 139 قانون مالیاتها در خصوص فعالیت‌های... فرهنگی و هنری به موجب مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و شروط برخورداری از آن) مطابق تبصره ماده 86 قانون مالیاتهای مستقیم«پرداخت‌هایی که کارفرمایان به اشخاص حقیقی غیر از کارکنان خود که مشمول پرداخت کسورات بازنشستگی یا بیمه نمی‌باشند، با عنوان حق‌المشاوره، حق حضور در جلسات، حق‌التدریس، حق‌التحقیق و حق پژوهش پرداخت می‌کنند، بدون رعایت معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون مشمول مالیات مقطوع به نرخ ده درصد (10%) می‌باشد. کارفرمایان مؤظفند در موقع پرداخت یا تخصیص، مالیات متعلقه را کسر و ظرف مدت تعیین شده در ماده (۸۶) این قانون با اعلام مشخصات دریافت‌کنندگان مطابق فرم نمونه اعلام شده توسط سازمان امور مالیاتی کشور به اداره امور مالیاتی پرداخت کنند و در صورت تخلف، مسؤول پرداخت مالیات و جریمه‌های متعلق خواهند بود.» 3- آیا برای هنرمندان گرافیست که معاف از مالیات هستند نظارت برچاپ نیز که جزو خدمات ایشان هست شامل مالیات می شود؟ مجوزتان (مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) را مطابقت بدهید با موارد شمول موضوع بند (ل) ماده 139 قانون مالیاتها در خصوص فعالیت‌های... فرهنگی و هنری. 4- آیا هنرمندان گرافیست ازمالیات بر ارزش افزوده معاف هستند؟ اشخاص معاف مالیات بر ارزش افزوده مطابق ماده12 عرضه کالاها و ارائه خدمات زیر و همچنین واردات آنها حسب مورد از پرداخت مالیات معاف می‌باشد: 1- محصولات کشاورزی فرآوری نشده؛ 2- دام و طیور زنده، آبزیان، زنبورعسل و نوغان؛ 3- انواع کود، سم، بذر و نهال؛ 4- آرد خبازی، نان، گوشت، قند، شکر، برنج، حبوبات و سویا، شیر، پنیر، روغن نباتی و شیرخشک مخصوص تغذیه کودکان؛ 5- کتاب، مطبوعات، دفاتر تحریر و انواع کاغذ چاپ، تحریر و مطبوعات؛ 6- کـالاهای اهـدایی به صـورت بلاعـوض به وزارت‌خانه‌ها، مؤسـسات دولتـی و نهادهای عمومی غیردولتی با تأیید هیأت وزیران و حوزه‌های علمیه با تأیید حوزه گیرنده هدایا؛ 7- کالاهایی که همراه مسافر و برای استفاده شخصی تا میزان معافیت مقرر طبق مقررات صادرات و واردات، وارد کشور می‌شود. مازاد بر آن طبق مقررات این قانون مشمول مالیات خواهد بود؛ 8- اموال غیرمنقول؛ 9- انواع دارو، لوازم مصرفی درمانی، خدمات درمانی (انسانی، حیوانی و گیاهی) و خدمات توان‌بخشی و حمایتی؛ 10- خدمات مشمول مالیات بر درآمد حقوق، موضوع قانون مالیات‌های مستقیم؛ 11- خدمات بانکی و اعتباری بانک‌ها، مؤسسات و تعاونی‌های اعتباری و صندوق‌های قرض‌الحسنه مجاز و خدمات معاملات و تسویه اوراق بهادار و کالا در بورس‌ها و بازارهای خارج از بورس و صندوق تعاون، صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک، صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک، صنایع دریایی و بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی و صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی ؛ 12- خدمات حمل و نقل عمومی و مسافری درون و برون‌شهری جاده‌ای، ریلی، هوایی و دریایی ؛ 13- فرش دستباف؛ 14- انواع خدمات پژوهشی و آموزشی که طبق آئین‌نامه‌ای که با پیشنهاد مشترک وزارت‌خانه‌های علوم تحقیقات و فناوری، امور اقتصادی و دارایی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آموزش و پرورش و کار و امور اجتماعی ظرف مدت شش ماه از تاریخ تصویب این قانون به تصویب هیأت وزیران می‌رسد؛ 15- خوراک دام و طیور؛ 16- رادار و تجهیزات کمک ناوبری هوانوردی ویژه فرودگاه‌ها براساس فهرستی که به پیشنهاد مشترک وزارت راه و ترابری و وزارت امور اقتصادی و دارایی تهیه و ظرف مدت شش ماه از تاریخ تصویب این قانون به تصویب هیأت وزیران می‌رسد؛ 17- اقلام با مصارف صرفاً دفاعی (نظامی و انتظامی) و امنیتی براساس فهرستی که به پیشنهاد مشترک وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و وزارت امور اقتصادی و دارایی تهیه و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد. فهرست مذکور از اولین دوره مالیاتی پس از تصویب هیأت وزیران قابل اجراء خواهدبود. موفق باشید

هاشمی 25 ارديبهشت 1395 13:6

با سلام وادب قراردادهایی که قبلا مشمول ماده104 قانون مالیات های مستقیم می شدند مانند اجرای نمایش،مجری گری برنامه،تالیف و تدوین و ویراستاری کتب،حق الزحمه های پروژه ای و... که با اشخاص حقیقی منعقد می گردد با توجه به حذف ماده مذکور آیا تبصره ماده86 قانون مالیات های مستقیم در مورد آنها مصداق پیدا می کند یا خیر؟ تکلیف کارفرما در خصوص این نوع قراردادها چطور خواهد بود؟سلام دوست عزیز. عناوین قبلی موضوع ماده 104 قانون مالیاتها بطور کلی با حذف ماده 104 مشمول مالیات علی الحساب نمیشوند. و ذکر دو نکته ضروری است 1- چنانکه مبالغی از این دست و مربوط به سال یا سالهای قبل و در در سال 1395 پرداخت میگردد باز هم مشمول کسر 3% نمیگردند. و 2- مطابق تبصره ماده 86 قانون مالیاتهای مستقیم«پرداخت‌هایی که کارفرمایان به اشخاص حقیقی غیر از کارکنان خود که مشمول پرداخت کسورات بازنشستگی یا بیمه نمی‌باشند، با عنوان حق‌المشاوره، حق حضور در جلسات، حق‌التدریس، حق‌التحقیق و حق پژوهش پرداخت می‌کنند، بدون رعایت معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون مشمول مالیات مقطوع به نرخ ده درصد (10%) می‌باشد. کارفرمایان مؤظفند در موقع پرداخت یا تخصیص، مالیات متعلقه را کسر و ظرف مدت تعیین شده در ماده (۸۶) این قانون با اعلام مشخصات دریافت‌کنندگان مطابق فرم نمونه اعلام شده توسط سازمان امور مالیاتی کشور به اداره امور مالیاتی پرداخت کنند و در صورت تخلف، مسؤول پرداخت مالیات و جریمه‌های متعلق خواهند بود.» با آرزوی موفقیت

mahsa 22 ارديبهشت 1395 9:28

آیا شرکت هایی که فعالیت عمرانی و ساختمانی و پیمانکاری دارند و از سال 94 به ثبت رسیده اند مشمول مالیات بر ارزش افزده می شوند؟اگر میشوند مشمول کدام مرحله از ثبت نام می باشند؟سلام. لطفا با استفاده از جستجوی بخش فهرست تفصیلی کدها ؛ این کدها 2808 ، 2840 ، 2913 و 2950 را مطالعه فرمائید. موفق باشید.

ابوالفتح بهرامی 14 ارديبهشت 1395 23:28

با سلام . اینجانب از سال 85 با گرفتن پروانه بهره برداری از شرکت فراورده های نفتی . در شهرک صنعتی شهرستان مسجد سلیمان در استان خوزستانتاسیسات سیلندر پرکنی گاز مایع را شروع بکار کردم . در قالب اشخاص حقیقی و قانونی هست که میگه کسانی که در شهرکهای صنعتی فعالیت صنعتی انجام بدهند در مناطق کمتر توسعه یافته از ده سال معافیت مالیاتی برخوردار هستند . لطفا بفرمائید کدام ماده قانونی در مورد هست ؟ با تشکر از شما .

مهندس ج 7 ارديبهشت 1395 10:52

از دیدن سایت غنی، وزین و پربارتان بسیار مسرور شدم. خدا قوت و واقعا دست مریزاد. مدتی است با همراهتان تماس می‌گیرم اما گویا سرتان خیلی شلوغ است. در ضمن دیدن کتاب قوانین مالیاتی که گردآوری فرموده اید، در ویترین کتاب فروشیها مایه فخر و مباهات گردید. خسته نباشید. مهندس جان سلام و خدا را شاکرم که ثمره زحمات چندین ساله، مورد توجه شما دوست و برادر عزیزم قرار گرفته است. تقاضا دارم از راهنمایی و نظرات سازنده خویش ما را بهره مند سازید.

احمد محمدی 23 فروردين 1395 22:34

باسلام باتوجه به لایحه قانون ارزش افزوده در صورت تصویب تکلیف جامعه مشاوران امور مالیاتی چه می شود که تشکیل شده است (ماده 28 فانون فعلی )که حتی برای کرفتن عضو وآزمون ثبت نام هم نموده اند . متشکرم با سلام دوست گرامی، اعتقاد به خلیفه الهی انسان، و احترام متقابل به حقوق شهروندی (لااقل به قدر انتظاراتی که از آنها در رفتارهای اجتماعی می رود،) آرزوئی است که امیدواریم نزد دولتمردان نیز نهادینه شود. دادرسی مالیاتی خلاء ها و نقایص زیادی دارد که صرفنظر از سرنوشت و آینده قانون ارزش افزوده، با کمال تأسف در بازنگری و اصلاح قانون مالیاتهای مستقیم نیز به آن توجهی نشد ... استقلال امر دادرسی مالیاتی حداقل انتظاراتی است که از اصلاحیه اخیر میرفت که نمایندگان محترم مجلس – مخصوصاً اعضای محترم کمیسیون اقتصادی - به سادگی از کنار آن گذشتند. سلامت و درستی حقانیت و عادلانه بودن مالیات، بزگترین پشتوانه اعتماد سازی و بالا بردن سطح فرهنگ مالیاتی نزد شهروندان است. بانک مالیاتی ایران

psk chni 28 اسفند 1394 22:35

اگر شرکتی خصوصی باشد اما از یک سازمان دولتی مثل اداره شهرک های صنعتی استان کمک مالی به دلیل کمبود نقدینگی دریافت کند آیا این کمک را باید درآمد ثبت کرد؟ اگر بله آیا به این مبلغ مالیات ارزش افزوده و عملکرد تعلق می گیرد. دوست عزیز سلام. از آنجائیکه تلفنی و مشروحاً به ابهام شما پرداخته ایم و موضوع غیر از آن چیزی بود که مکتوب فرموده اید، از درج پاسخ خودداری شد. موفق و سر افراز باشید.

لطفی 3 اسفند 1394 17:7

با سلام و احترام، ایا کلینیک توانبخشی مشمول معافیت مالیاتی قرار میگیرد؟حدول ۱۸ماه کلینیک زده ام ولی اقدامی برای پرداخت مالیات نکرده ام، ایا مشمول جریمه قرار خواهم گرفت؟ جناب لطفی دوست عزیز سلام. لطفاً: 1- جهت اطلاع از تسهیلات مرتبط با توانبخشی کدهای 3126 و 3654 و همچنین ماده 12 قانون مالیات بر ارزش افزوده را در این سایت مطالعه فرمائید. 2- در خصوص اینکه «اقدامی برای پرداخت مالیات نکرده اید، آیا مشمول جریمه قرار خواهید گرفت ...» به اطلاع برسد؛ مطابق قوانین جاری اشخاص مکلف به دریافت مجوزهای لازم کسب و کار بوده و علاوه بر آن بایستی تکالیفی چون: تحریر و تنظیم دفاتر و اظهارنامه مالیاتی و تسلیم بموقع آن به اداره مالیاتی ذیربط به درستی رعایت گردد و به تجربه ثابت شده است که این اقدامات غالباً با نتایج مطلوبی چون معافیت مالیاتی و یا تشخیص درست مالیات توأم بوده است. خودمان را با مالیات مأنوس کنیم. مالیات ادای دین به آیندگان نیز هست. به امید روزی که بعنوان شهروند خوب از پرداخت مالیات خشنود باشیم

جعفر گرمابی 2 اسفند 1394 13:37

باسلام - اگر 2 نفر مودی که یکی فروشنده لولزم خانگی بوده و دیگری فقط صادر کننده باشد اگر هر دو ایشان درسال90 اظهارنامه مالیاتی عملکرد ارائه نکرده باشند وضعیت محاسبه مالیات آنها چگونه خواهد بود لطفا با اشاره به مستندات راهنمایی فرمائید. تلفن همراه 09146496278 جناب آقای گرمابی دوست عزیزم سلام. تأخیر در پاسخ را که بواسطه تراکم کاری پایان سال، و بلافاصله تعطیلات نوروزی پیش آمده را به بزرگیتان ببخشید. چنانکه دفاتر قانونی و اسناد و مدارک این دو شخص توسط هیأت موضوع بند 3 ماده 97 قانون مالیاتها مورد قبول اعلام شده است تشخیص مالیات به استناد آنها صورت می گیرد. حال؛ چنانکه این اشخاص جزو اشخاص مکلف به نگهداری دفاتر نبوده و یا دفاتر و اسناد و مدارک ایشان توسط هیأت موضوع بند 3 ماده 97 قانون مالیاتها مردود اعلام شده است، تشخیص مالیات بصورت علی الرأس و با در نظر گرفتن موقعیت و حجم فعالیت و نیز با استناد به قرائن و ضرائب مالیاتی .... انجام می گیرد. لازم به ذکر است؛ مطابق تبصره 2 ماده 119 قانون برنامه پنجم توسعه، دولت مؤظف است در راستای هدفمندسازی معافیت های مالیاتی و شفاف‌سازی حمایت های مالی اقدامات ذیل را به‌عمل آورد: ... «تسلیم اظهارنامة مالیاتی در موعد مقرر شرط برخورداری از هرگونه معافیت مالیاتی است.» و با این وصف برای این اشخاص(اگر حقیقی باشند) معافیتی منظور نمی گردد. موفق و شاد و سرافراز باشید

م 25 بهمن 1394 20:41

پیغام نمایش داده نشود آیا بخشنامه کد3643 با توجه به تغییرات ایجادشده درقانون مالیاتهای مستقیم در سال 95 معتبر میباشد؟ جناب «م» دوست عزیز سلام. متن ماده 86 اصلاحی را تقدیم کردیم. امیدواریم سوال حضرتعالی را درست متوجه شده باشیم. ماده 86- پرداخت‌کنندگان حقوق هنگام هر پرداخت یا تخصیص آن مکلفند مالیات متعلق را طبق مقررات ماده (85) این قانون محاسبه و کسر و تا پایان ماه بعد ضمن تسلیم فهرستی متضمن نام و نشانی دریافت‌کنندگان حقوق و میزان آن به اداره امور مالیاتی محل پرداخت و در ماه‌های بعد فقط تغییرات را صورت دهند. تبصره ـ پرداخت‌هایی که کارفرمایان به اشخاص حقیقی غیر از کارکنان خود که مشمول پرداخت کسورات بازنشستگی یا بیمه نمی‌باشند، با عنوان حق‌المشاوره، حق حضور در جلسات، حق‌التدریس، حق‌التحقیق و حق پژوهش پرداخت می‌کنند، بدون رعایت معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون مشمول مالیات مقطوع به نرخ ده درصد (10%) می‌باشد. کارفرمایان مؤظفند در موقع پرداخت یا تخصیص، مالیات متعلقه را کسر و ظرف مدت تعیین شده در ماده (۸۶) این قانون با اعلام مشخصات دریافت‌کنندگان مطابق فرم نمونه اعلام شده توسط سازمان امور مالیاتی کشور به اداره امور مالیاتی پرداخت کنند و در صورت تخلف، مسؤول پرداخت مالیات و جریمه‌های متعلق خواهند بود.

قنبری 9 دی 1394 21:15

آیا تعاونی مرزنشینان از مصادیق تعاونی های مصرف بوده؟ در صورت واردات برنج ضریب علی الراس چه ضریبی می باشد؟ با سلام. بزودی پاسخ خود را دریافت خواهید نمود.

خورشیدی 6 دی 1394 13:58

با سلام من ازطریق آفلاین مالیات فصلی رو تهیه کردم ولی وقتی ارسال کردم متوجه شدم که اشتباهی صورت گرفته و از رو سایت حذف کردم ولی بعد از اصلاح در نرم افزار اجازه ارسال مجدد رو بهم نمیدهد لطفا راهنمایی کنید باید چه کاری انجام دهم با سلام. از اینکه پاسخ شما با تأخیر مواجه شده است پوزش میخواهیم. بزودی پاسخ شما تهیه و نمایش داده خواهد شد.

آزاده رضایی 18 آذر 1394 14:48

با سلام .سوالی در مورد قوانین مالیاتی پیمانکاران داشتم.اگه پیمانکاری ساختمانی رو جهت انجام امور اداری اجاره کند .آیا مالیات تکلیفی به اون تعلق می گیره؟ خانم رضایی با سلام جواب سوال شما مثبت است. (فقط) در خصوص اجاره بر اساس ماده 53 قانون مالیاتهای مستقیم «درآمد مشمول مالیات املاکی که به اجاره واگذار می‌گردد عبارت است از کل مال‌الاجاره، اعم از نقدی و غیرنقدی، پس از کسر بیست و پنج درصد (25%) بابت هزینه‌ها و استهلاکات و تعهدات مالک نسبت به مورد اجاره. » بر اساس تبصره 9 همین ماده «وزارت‌خانه‌ها، مؤسسات و شرکت‌های دولتی و دستگاه‌هایی که تمام یا قسمتی از بودجة آنها به وسیلة دولت تأمین می‌شود، نهادهای انقلاب اسلامی، شهرداری‌ها و شرکت‌ها و مؤسسات وابسته به آنها و همچنین سایر اشخاص حقوقی مکلفند مالیات موضوع این فصل را از مال‌الاجاره‌هایی که پرداخت می‌کنند کسر و تا پایان ماه بعد به اداره امور مالیاتی محل وقوع ملک پرداخت و رسید آن را به موجر تسلیم نمایند.» یادآوری می‌شود: در اصلاحیه قانون که از ابتدای 1395 اجرائی شده است؛ مهلت کلیه مواعد قانونی به تا پایان ماه بعد تغییر یافته است و در مدت مانده تا پایان سال جاری این تکلیف باید ظرف ده روز انجام گیرد. با آرزوی سرافرازیتان

آزاده رضایی 18 آذر 1394 14:48

با سلام .سوالی در مورد قوانین مالیاتی پیمانکاران داشتم.اگه پیمانکاری ساختمانی رو جهت انجام امور اداری اجاره کند .آیا مالیات تکلیفی به اون تعلق می گیره؟ سلام. مطابق تبصره 9 ماده 53 قانون مالیاتهای مستقیم؛ وزارت‌خانه‌ها، مؤسسات و شرکت‌های دولتی و دستگاه‌هایی که تمام یا قسمتی از بودجة آنها به وسیلة دولت تأمین می‌شود، نهادهای انقلاب اسلامی، شهرداری‌ها و شرکت‌ها و مؤسسات وابسته به آنها و همچنین سایر اشخاص حقوقی مکلفند مالیات موضوع این فصل را از مال‌الاجاره‌هایی که پرداخت می‌کنند کسر و تا پایان ماه بعد به اداره امور مالیاتی محل وقوع ملک پرداخت و رسید آن را به موجر تسلیم نمایند.... موفق و کامیاب باشید.

مریم ملک محمدی 17 آذر 1394 14:53

آیا شغل خلبانی معاف از پرداخت مالیات می باشد؟ خانم ملک محمدی با سلام. بر اساس بند 14 ماده 91 قانون مالیاتهای مستقیم درآمدهای حقوق به شرح زیر از پرداخت مالیات معاف است: «درآمد حقوق پرسنل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران اعم از نظامی و انتظامی، مشمولان قانون استخدامی وزارت اطلاعات و جانبازان انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی و آزادگان.» با آرزوی سرافرازیتان

علی رحیمی 9 آذر 1394 10:46

با سلام و تشکر در خصوص مطالب مالیاتی ارائه شده. جناب آقای رحیمی عزیز سلام گرم ما را بپذیرید. از اظهار لطف شما سپاسگذاریم و خوشحال از اینکه مطالب این سایت مورد توجه حضرتعالی قرار گرفته است. با آرزوی سرافرازیتان

ژوزف عیسوی 4 آذر 1394 13:42

نحوه عضویت ؟ جناب آقای عیسوی با سلام خوشحالیم که این سایت مورد توجه حضرتعالی قرار گرفته است. استفاده از مطالب سایت بدون عضو گیری و برای استفاده عموم هموطنان می‌باشد. با آرزوی سرافرازیتان

سهیل 23 آبان 1394 0:25

با سلام ایا قانون گذار قانونی را درباره گرفتن ارزش افزوده از شرکت های زیر مجموعه شهرداری با توجه که خیلی از انها در ابتدا از پرداخت ارزش افزوده خوداری میکردند کرده یانه؟ ما در سال های اول متاسفانه یکی از شرکت های شهرداری که پیمانکارش بودیم به دلایل مختلف از پرداخت ارزش افزوده خودداری نموده و حال موقع گرفتن گواهی ارزش افزوده ،دارایی پیمانکار را جریمه های سنگین نموده حال کارفرما نه حاضر است اصل مالیات ارزش افزوده را بدهد نه جریمه خواهشمند است راهنمایی کنید؟ تذکر:این مالیات مربوط به سال های گذشته می باشد. با سلام. پاسخ شما در حال بررسی است. در صورت امکان با مدیریت سایت تماس حاصل فرمائید.با تشکر

احمد کاوری زاده 3 آبان 1394 19:1

با سلام ،مهلت ارسال اصلاحیه اظهارنامه ارزش افزوده چقدر است؟ با تشکر * با سلام،دوست بزرگوار مطالعه کدهای زیر(بانک مالیاتی) بشما پیشنهاد میشود.2938 و 2947 و 3073 و 3738 و 3743 و علی‌الخصوص کد2902 با آرزوی توفیق

محسن یعقوبی 27 مهر 1394 17:21

لطفا درصورت امکان جدیدترین بخشنامه ها وقوانین رابه ایمیل من ارسال کنید * با سلام. متأسفانه این کار برای بانک مالیاتی که بدون هیچ پشتوانه و حمایتی به امر ترویج فرهنگ مالیات مشغول است در حال حاضر ممکن نیست. شما میتوانید از اطلاعات موجود سایت که هرچند وقت بروز میشود استفاده کنید. به امید موفقیت

علی 14 مهر 1394 7:46

با سلام لطفا بخشنامه 4126مورخ 1390/03/28معاون مالیات بر ارزش افزوده در خصوص جرائم ماده 22 را در سایت قراردهید. * با سلام.بخشنامه مورد نظر در دسترس این پایگاه قوانین و مقررات نیست و احتملا جزو بخش‌نامه‌های تفویض اختیار تقسیط بدهی و بخشودگی جرایم مالیاتی ویژه مدیران سلسه مراتبی است که انتشار عام نمیگردند.با آرزوی موفقیت شما

فواد 12 مهر 1394 16:55

من از روی شماره بخشنامه ها موفق به جستجو و یافتن آنها نمیشوم. * با سلام. لطفا نحوه جستجویتان را مجددا بررسی کنید. شیوه های متعدد جستجو در این سایت فراهم گردیده است و در بخش کدها این کار به آسانی انجام میگیرد. با آرزوی موفقیت

م.ا 25 شهريور 1394 0:1

مدیرعامل شرکت رتبه 5 نیرو که در سال xxxx تاسیس گردیده هستم در برج 6 سال 1394 در یک مناقصه دولتی طرح عمرانی برنده شده ام. مرحله پیش ثبت نام مالیات بر ارزش افزوده را انجام داده ام ولی گذرواژه و رمز عبور فعلا بدلیل تغییر محل شرکت بدستم نرسیده و از طرف دیگر دستگاه دولتی طرف قرارداد در مرحله پرداخت صورت وضعیت قرار دارد. در مورد نحوه پرداخت مالیات بر ارزش افزوده این مرحله راهنمایی بفرمایید.

عمرعبدالقادری 19 مرداد 1394 19:43

با سلام ............... مایلم افتخار همکاری با آن پایگاه را داشته باشم ... جناب آقای عبدالقادری پیغام حضرتعالی مطالعه شد لطفا با مدیر مسئول گروه مشاوره مالیاتی «بانک مالیاتی ایران» با شماره تلفن 09122586954 تماس حاصل فرمائید. با آرزوی توفیق.

بزرگمهر 18 تير 1394 11:20

با سلام بهتر نیست مشاورین محترم فرهنگ راه های فرار مالیاتی را به مودیان آموزش ندهند و فرهنگ درست پرداخت مالیات را به مودیان یاد و بجای اینکه سر و کله با ممیزین بزنند عدالت اجتماعی مالیات را جاری نمایند . پاسخ: سلام دوست بزرگوار؛ در پاسخ یادداشت شما ذکر چند خالی از لطف نیست: 1- «جامعه مشاوران رسمی مالیاتی ایران» مطابق ماده 28 قانون مالیات بر ارزش افزوده «به منظور ارتقاء فرهنگ مالیاتی پرداخت‌کنندگان مالیات و ارائه خدمات مشاوره‌ای صحیح در امور مالیاتی به مؤدیان مالیاتی بر مبنای قوانین و مقررات مالیاتی کشور و همچنین ارائه خدمات نمایندگی مورد نیاز آنان برای مراجعه به ادارات و مراجع مالیاتی» تأسیس ‌شده است. و بر اساس همین ماده، کلیه مراجع ذی‌ربط دولتی مکلفند پس از ارائه برگه نمایندگی معتبر از سوی مشاوران مالیاتی عضو جامعه، در حوزه وظایف قانونی با آنان همکاری نمایند. 2- همه جوامع مترقی امر فرار مالیاتی را مذموم و ناپسند برمی‌شمارند و به حقیقت هم که این موضوع تعرض به حقوق عموی مردم یک سرزمین است و مشاهده می‌فرمائید که هر روزه قوانین سخت گیرانه تری با این پدیده در پیش ‌گرفته می‌شود. 3- مسئولیت شهروندان، تسلیم به امر مالیات عادلانه و قانونی است و اعضای این جامعه تازه تأسیس یافته نیز در راستای همین موضوع و در جهت احیای مالیات واقعی در کنار مؤدیان مالیاتی هستند. پیروز و سرافراز باشید.

سحر 25 ارديبهشت 1394 14:1

سلام به دنبال دفترچه ارزش اجاری سال 1391 هستم. لطفا در صورت امکان آن را برایم ارسال نمایید و در سایت خود قرار دهید.

Kazemi 1 ارديبهشت 1394 14:52

سلام.ما شعبه یک شرکت خارجی هستیم که در ایران به ثبت رسیده و دارای کد اقتصادی و شناسه ملی هستیم. شرکت اصلی خارجی با بعضی از کارفرمایان ایرانی مستقیما اقدام به عقد قرارداد می نماید. شعبه بنا بر وظیفه خود رابط شرکت خارجی و پیمانکار ایرانی بوده و بابت خدماتی که برای شرکت اصلی انجام می دهد درصدی کارمزد از شرکت اصلی می گیرد و مانند یک قرارداد پیمان مدیریتی همان درصد را درآمد شناسایی کرده و مالیات آنرا هم می پردازد.بابت مخارج انجام شده شرکت اصلی را بدهکار وبابت وجوهی که از کارفرمایان اخذ می کند شرکت اصلی را بستانکار می کند.برای مثال 100 واحد خرج میکند.شرکت اصلی 115 بدهکار - بانک 100 بستانکار و درآمد 15 بستانکار. هنگام دریافت وجه بانک بدهکار و شرکت اصلی بستانکار در ضمن شرکت اصلی 85 درصد مخارج شعبه را تقبل می کند. سوال: تبعات مالیاتی این نحوه هزینه کرد و کسب درآمد چیست؟ آیا روش ثبت و شناسایی هزینه و درآمد صحیح است؟

علی نجفی 25 فروردين 1394 14:13

معامله ای انجام داده ام برای اخذ پاسخ استعلام دفترخانه از امور مالیاتی کد رهگیری ندارم راهنمای کنید(جواب ارسال خواهد شد)

حسینی 24 فروردين 1394 8:54

با سلام و خسته نباشید آیا در معاملات فصلی هزینه های ایاب و ذهاب، پیک ، برق، گازآ آب و تلفن و هزینه اجاره محل باید آورده شود؟ در مورد هزینه اجاره محل آیا می شود در فصل آخر در قراردادها یک جا آورده شود؟(جواب ارسال خواهد شد) با تشکر

سامان قمی 22 اسفند 1393 9:59

سلام برای ثبت نام کداقتصادی پیشخوان خدمات دولت باید چکارکنیم

سامان قمی 22 اسفند 1393 9:59

سلام برای ثبت نام کداقتصادی پیشخوان خدمات دولت باید چکارکنیم

محمدی 8 اسفند 1393 17:24

عضویت در خبرنامه الکترونیکی ارسال مطالب قوانین و بخشنامه های روز به جیمیل pour.379123@gmail.com

مجابی 16 بهمن 1393 7:25

چقدر خوب می شد اگر شما اپلیکیشن هم تولید می کردید واسه بانکتون که بشه رو گوشی راحت ازش استفاده کرد. خیلی کاربردی و خوب می شد .

غلامعلی لشگری 17 دی 1393 8:54

اموزشگاه زبان انگلیسی که دارای مجوز فعلیت از وزارت فرهنگ میباشد جزئ مشمولین بند ل ماده 139 میباشد یه خیر***** با سلام کدهای 1788 و 2129 را مطالعه فرمایید.

افسانه مجیدی 17 آبان 1393 1:14

با سلام- مشاور بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در خصوص تهیه طرح های هادی روستایی می باشم. تقاضای دریافت ضوابط مصوب شده خاص احداث کاشان های مسافر (خانه های بوم گردی) را دارم. با سپاس

ابراهیم 15 آبان 1393 14:12

سلام آیا جرایمی که به صورت وضعیت های پیمانکاران تعلق می گیرد وازمبلغ صورت وضعیت کسر می شودونیزجرایم کسرتناژدرآمدهاچطور(درکل جرایم)شامل ارزش افزوده می گردد.

مسعود بهادرخانی 8 آبان 1393 3:3

سلام درود بر شما سایت خوبی را تشکیل داده اید ضرورت آن کاملا حس می شد.براتون آرزوی توفیق و عاقبت به خیری دارم.

نادر مهری نژاد 7 آبان 1393 4:37

با سلام و احترام ، استاد ارجمند خواشمند است به سوالات بنده بشرح ذیل پاسخ ارایه فرمایید 1-ایا عائله مندی و حق اولاد در محاسبه مالیلت حقوق، مستمر تلقی میشود؟ 2-آیا در بخش خصوصی مزایای غیر نقدی و عیدی مشمول معافیعت 2/12 نمشود؟

م.اسماعیلی 6 آبان 1393 3:45

در جلسه هیئت بند 3ماده 97 در اصفهان اکثرجلسات بایک نفر نماینده آن اداره محترم برگزارومتاسفانه علی رغم اسرار بروجود هر سه نفر نماینده آن اداره محترم بدون اعتناء جلسه مزبور را بدون مطالعه دفاعیات وتوجه به توضیحات در عرض زمانی کمتر از 2دقیقه خاتمه یافته اعلام نمود .متاسفانه این مورد برای خیلی ازشرکتها اتفاق افتاد وعلی رغم پیگیری به نتیجه نرسیدیم پاســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــخ با سلام ترکیب، وظایف، و اختیارات و ... کلیه مسائل پیرامون هیأتها را قانون پیش بینی کرده است.شاید بی اطلاعی موجب بروز پاره ای مشکلات می شود. در چنین مواقعی باید درخواست تشکیل قانونی هیأت را نمود و در صورت عدم توفیق بلافاصله باید این درخواست به مقام مسئول(و بالاترین مسئول مربوطه) منعکس نمود.مظمئن باشید میتوان نتیجه گرفت.

سینا 2 آبان 1393 3:39

ایا گزارش حسابرسی ارائه شده به بانک (گزارش ساختگی) ملاک عمل ممیز می تواند باشد.شرکت به خاطر اخذ وام از یه موسسه حسابرسی گزارشی گرفته که 800 میلیارد فروش ابراز کرده در صورتی که طبق اظهارنامه،دفاتر و گزارش حسابرسی یک موسسه درجه یک 2 میلیارد فروش بیشتر نداشته است حال گزارش حسابرسی اولی دست ممیز می باشد و برگه تشخیص شرکت بر اساس 800 میلیارد صادر شده آیا این شرکت قادر به دفاع می باشد؟پــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاسخ: با سلام؛ بله شرکت میتواند به استناد قوانین و مقررات موضوعه از حقوق خود دفاع نماید و در مورد مطرح شده نیز قانون (در مواردی چون قسمت اخیر موضوع ماده 229 قانون مالیاتها) پیش بینی لازم را نموده است.موفق باشید.

safarian 19 مهر 1393 9:1

با سلام و عرض ادب خدمت متولیان سایت بانک مالیاتی ضمن تشکراز زحمات شما عزیزان امکان عضویت در سایت و اطلاع از اخبار و بخنامه های مالیاتی وجود دارد؟ در صورت امکان لطفا راهنمائی فرمایید. با تشکر پاسخ: با سلام و سپاس از محبت شما. این سایت با بودجه شخصی با هدف کمک به رشد یک رکن مهم درآمدی ایران عزیز، اداره میشود و کلیه بخشهای آن در اختیار بینندگان محترم هست اما بخش ترمینولوژی مالیاتی شامل واژه نامه و لغت نامه که قادر است ابهامات و جستجوهای(تخصصی و غیرتخصصی) را که از حدود 30000 عبارت راهنما تشکیل شده هنوز راه اندازی نشده و به محض آمادگی مراتب اعلام میگردد.تا آنزمان با کمال افتخار جهت رفع ابهامات از بخش پیغامها (و حتی در صورت لزوم تلفنی) در این امر کمک میگیرم. با آرزوی موفقیت

ایرج محنایی 12 مهر 1393 3:3

رای دیوان عدالت اداری در مورد معافیت مالیات بر ارزش افزوده مناطق کمتر توسعه یافته مثل عسلویه پاسخ: دوست عزیز در مواردی هنگامی که سوال کلی مطرح میشود نمیتوان متوجه مفهوم آن شد لطفا مشکل را بیشتر توضیح دهید. بدنبال کدام موضوع در آراء دیوان عدالت اداری، و یا عسلویه هستید؟

حامد 10 مهر 1393 22:3

سلام اگر سئوالاتی در زمینه حسابداری داشته باشیم می تونیم با این سایت مطرح کنیم ممنون پاسخ: دوست عزیز سلام. سایت بانک مالیاتی در زمینه های ترویج و توسعه فرهنگ مالیاتی و مشاوره مالیاتی فعالیت دارد. توصیه می‌شود مسائل حسابداری را از سایتهای معتبر و صاحب صلاحیت ویژه حسابداری و از جمله، پایگاه جامعه حسابداران رسمی ایران پیگیری فرمائید.با امید موفقیت

عیسی غلام زاده 2 مهر 1393 8:49

با سلام ایا ذیحسابهای طرحهای عمرانی که به پیمانکاران مالیات برارزش افزوده را پرداخت میکنند ایا میتوانند از پیمانکار تقاضای فیش پرداختی مالیات برارزش افزوده را نمایند و یا پرداخت سپرده حسن اجرای تعهدات را منوط به پرداخت مالیات بر ارزش افزوده نمایند اگر بلی است طبق چه قانونی و اگر خیر نیز طبق چه قانونی با توجه به اینکه مالیات بر ارزش افزوده بین اداره مالیاتی و پیمانکار می باشد و ربطی به ذیحسابان ندارد

یوسف صباحی 29 شهريور 1393 16:41

با سلام دفترچه ارزش معاملاتی املاک شهرستان سواد کوه را از چه سایتی تهیه نمایم **************************************** پاسخ: با سلام و سپاس که با سایت مشاوره‌ای «بانک مالیاتی ایران» تماس گرفته‌اید. چون این سؤال برای بعضی دوستان دیگر مطرح است لذا ابتدا متن ماده 64 قانون قانون مالیات‌های مستقیم را مرور می‌کنیم: تعیین ارزش معاملاتی املاک به عهده کمیسیون تقویم املاک، متشکل از هفت عضو می‌باشد که در تهران از نمایندگان سازمان امور مالیاتی کشور و وزارت‌خانه‌های مسکن و شهر سازی، جهاد کشاورزی و نماینده سازمان ثبت اسناد و املاک و سه نفر معتمد محل بصیر و مطلع در امور تقویم املاک به معرفی شورای اسلامی شهر و در شهرستان‌ها از مدیران کل یا رؤسای ادارات امور مالیاتی، مسکن و شهر سازی، جهاد کشاورزی و ثبت اسناد و املاک به ترتیب در مراکز استان‌ها یا شهرستان‌ها حسب مورد و یا نمایندگان آنها و سه نفر معتمد محل بصیر و مطلع در امور تقویم املاک به معرفی شورای شهر تشکیل و هر سال یکبار نسبت به تعیین ارزش معاملاتی املاک اقدام خواهد نمود. در موارد تقویم املاک واقع در هر بخش و روستاهای تابعه (براساس تقسیمات کشوری) سه نفر معتمد محل، بصیر و مطلع در امور تقویم املاک توسط شورای اسلامی بخش مربوط معرفی خواهند شد. در صورت نبودن شورای اسلامی شهر یا بخش، سه نفر با شرایط مذکور که کارمند دولت نباشند، به معرفی فرماندار یا بخشدار مربوط در کمیسیون شرکت خواهند نمود. کمیسیون تقویم املاک در تهران به دعوت سازمان امور مالیاتی کشور و در شهرستان‌ها به دعوت مدیرکل یا رئیس اداره امور مالیاتی در محل سازمان مزبور یا ادارات تابعه آن تشکیل خواهد شد. جلسات کمیسیون با حضور حداقل پنج نفر که سه نفر آنها عضو دولت باشند رسمیت می‌یابد و تصمیمات متخذه با رأی موافق چهار نفر معتبر است. کمیسیون مزبور مکلف است: الف- قیمت اراضی شهری را با توجه به آخرین ارزش معاملاتی تعیین شده و موقعیت جغرافیایی (شبکه‌بندی زمین، نوع خاک، خدمات تحت‌الارضی، آب و هوا و ارتفاع) و وضعیت حقوقی (مشاع بودن، نوع مالکیت از لحاظ جاری بودن یا داشتن دفترچه مالکیت، استیجاری بودن) و خدمات شهری (آب، برق، تلفن، گاز، بهداشت، آموزش و پرورش، شبکه حمل و نقل شهری و سایر خدمات) و میزان مساحت و تراکم جمعیت و تراکم ساخت و موقعیت ملک از لحاظ قرار داشتن در مناطق تجاری و صنعتی و مسکونی و آموزشی و یا مختلط و به طور کلی نوع کاربری اراضی و دسترسی‌ها به فضای سبز و مراکز خرید و کیفیت شوارع از نظر حمل و نقل و عبور و مرور. ب- قیمت زمین‌های کشاورزی و روستایی را علاوه بر رعایت موارد مذکور در بند (الف) فوق، فاصله تا شهر، نوع محصول و قیمت آنها، نوع خاک و میزان آب و داشتن قابلیت برای کشت مکانیزه و وضعیت طبیعی زمین و داشتن جاده و نوع جاده و فاصله تا جاده‌های اصلی و مواردی که مالکین عرصه و اعیان و اشجار باغات متفاوت باشند. ج- قیمت ساختمان را با توجه به نوع مصالح (اسکلت فلزی یا بتون آرمه یا اسکلت بتونی و سوله و غیره) و قدمت و تراکم و طریقه استفاده از آن (مسکونی، تجاری، اداری، آموزشی، بهداشتی، و خدماتی و غیره) و نوع مالکیت از نظر عرصه و اعیان تعیین نماید. ارزش معاملاتی تعیین شده پس از یک ماه از تاریخ تصویب نهایی کمیسیون تقویم املاک لازم‌الاجراء می‌باشد و تا تعیین ارزش معاملاتی جدید معتبر است. تبصره 1- سازمان امور مالیاتی کشور یا ادارات تابعه سازمان مزبور می‌توانند قبل از اتمام دورة یک ساله، کمیسیون تقویم املاک را در موارد زیر تشکیل دهند: 1- برای تعیین ارزش معاملاتی نقاطی که فاقد ارزش معاملاتی است. 2- برای تعدیل ارزش معاملاتی تعیین شده نقاطی که حسب تشخیص سازمان امور مالیاتی کشور با مقایسه با نقاط مشابه هماهنگی ندارد. 3- برای تعدیل ارزش معاملاتی تعیین شده نقاطی که حسب تشخیص سازمان امور مالیاتی کشور با توجه به عوامل ذکر شده در این ماده تغییرات عمده در ارزش تعیین شده به وجود آمده باشد. ارزش معاملاتی تعیین شده حسب این تبصره پس از یک ماه از تاریخ تصویب نهایی کمیسیون تقویم املاک لازم‌الاجراء بوده و تا تعیین ارزش معاملاتی جدید معتبر خواهد بود. تبصره 2- مادامی که ارزش معاملاتی املاک طبق مقررات این قانون تعیین نشده است آخرین ارزش معاملاتی تعیین شده معتبر است. با شرح فوق و معلوم شدن متولی امر جدول ارزش معاملاتی چابکسر و اینکه شما اعضای کمیسیون را شناختید لذا از آنجائیکه کتابچه های ارزش معاملاتی نشر عام نمیشوند، میتوانید با مراجعه به یکی از اعضای کمیسیون در سوادکوه یعنی (ادارات امور مالیاتی، مسکن و شهر سازی، جهاد کشاورزی و ثبت اسناد و املاک و یا شورای سوادکوه، ارزشهای معاملاتی این شهر را مطالعه فرمائید. به امید موفقیت و در سایه حق

آرش 12 شهريور 1393 23:57

با سلام لطفا مطالب روز را ایمیل نمایید با تشکر pour.379123@gmail.com پاسخ: سلام دوست عزیز.مطالب روز به دو صورت در اختیارتان قرار میگیرد:اخبار در صفحه اصلی و قوانین و مقررات که از طریق آخرین کدها قابل دسترس هستند. به امید موفقیت

غلامرضا تهماسبی 11 شهريور 1393 18:56

باسلام .اگر در مهلت 20 روزه به علت بیماری با گواهی پزشک متخصص نتوانی به شورای عالی مالیاتی شکواییه ارسال کنی.بعد از سپری شدن مهلت مقرر. با گواهی پزشک . میتوان شکواییه ارسال کرد؟با تشکر پاسخ: دوست عزیز مهلت های مقرر در ابلاغ به هیچ عنوان قابل تمدید نیستند. در این مورد خاص و در صورت عدم پذیرش شکوائیه، میتوانید موضوع را در هیأت 251 مکرر(وزیر محترم اقتصاد و دارائی) مطرح فرمائید. پیروز باشید

غلامرضا تهماسبی 11 شهريور 1393 18:56

باسلام:آیا 1-عدم ارسال صورت معاملات فصلی موجب رد دفتر میشود؟ 2 -آیا تغییر تولیدکه در موافقت اصولی سنگ گرانیت است به سنگ چینی و گوهره بدون کم شدن تولید وفروش و درآمد.که برای جلوگیری از تعطیلی کارخانه و اخراج کارگران صورت گرفته . موجب رد دفتر میشود. 3- عدم ثبت فیش واریزی قسمتی ازمالیات عملکرد 1390 که در سال 1391 واریز شده است.موجب رد دفتر میشود؟با تشکر فراوان

غلامرضا تهماسبی 7 شهريور 1393 20:15

باسلام .جهت ارسال اعتراض به شورای عالی مالیاتی از لحظه دریافت رای تجدید نظر بیمار شدم و نتوانستم در مهلت مقرر 20 روز اعتراض را بفرستم و پس از گذشت و پس ازگذشت 23 روز که از بستر بیماری برخواستم شکواییه را به شورای عالی مالیاتی فرستادم. لطفا راهنمایی کنید گواهی پزشک متخصص مبنی بر بیماری و درمان مجوزی برای این مشکل میتواند باشد . و با ارسال گواهی پزشک شکایت مورد پذیرش شورا خاهد بود؟ با تشکر پاسخ:

مرغدار 6 شهريور 1393 15:15

باسلام اینجانب یک واحد مرغداری در استان ا- غ دارم من در سال 91 اظهارنامه خود را ذر مورد مقرر به صورت نانویس به واحد مالباتی دادم ایا من از معافیت استفاده می کنم یا نه پاسخ: پاسخ:اظهارنامه نانویس در واقع داده ای ندارد تا موجب پذیرش آن از سوی اداره مالیاتی شود، اما با این وجود بنظر میرسد؛ تسلیم بموقع اظهارنامه مانع از مطالبه جریمه عدم تسلیم اظهارنامه و محرومیت از معافیت سالانه(پایه) خواهد شد.

پاسخ به چند سؤال 4 شهريور 1393 5:15

خواهر/برادر گرامی که با نام (نجات) با سایت مشاوره‌ای «بانک مالیاتی ایران» تماس گرفته‌اید. با سلام؛ از لطف شما سپاسگذارم انشاا.. رحمت خداوند به همه ما به آن میزان نازل شود و مال و اموال از کسب حلال به میزانی برسد که «مؤدی مالیاتی» باشیم. موضوع « سایت شما امکاناتی جهت پرسش و پاسخ ندارد » بررسی شد. نکات زیر قابل تأمل هستند؛ 1) تقریباً کلیه ابهامات و تماسها حداکثر با تأخیر چند روزه به آدرس‌های مربوطه اعلام می‌شود. 2) تلفن همراه اینجانب معمولاً پاسخگوی افتخاری مسائل مالیاتی هموطنان عزیز است. 3) از شما بزرگوار تقاضا دارم اگر طریق بهتری در ایجاد ارتباط سراغ دارید بنده را راهنمائی و کمک کنید. به امید موفقیت و در سایه حق- مدیریت سایت

نجات 25 مرداد 1393 22:59

سایت بسیار خوبی است اما متاسفانه سایت شما امکاناتی جهت پرسش و پاسخ ندارد

مهرداد کیانی 24 مرداد 1393 6:3

آیا کمک بلاعوض دولت مشمول معافیت مالیاتی میشود جهت شرکتهایی که در مناطق محروم تاسیس و به بهره برداری می رسند و دارایی معافیت مالیاتی ماده 132 مناطق محروم یا کمتر توسعه یافته لطفا توضیع شرح بفرمایید و مواد قانونی آنرا اعلام نمایید با تشکر کیانی

c2مهرداد کیانی 24 مرداد 1393 6:3

آیا کمک بلاعوض دولت مشمول معافیت مالیاتی میشود جهت شرکتهایی که در مناطق محروم تاسیس و به بهره برداری می رسند و دارایی معافیت مالیاتی ماده 132 مناطق محروم یا کمتر توسعه یافته لطفا توضیع شرح بفرمایید و مواد قانونی آنرا اعلام نمایید با تشکر کیانی

مسعود فتحی 12 مرداد 1393 6:45

با سلام شرکت مورد حسابرسی مالیاتی قرار گرفته است بعد در خصوص ابهامات نیز نامه ای به حسابرس ارسال و لایحه ای توسط ایشان تنظیم به امور مالیاتی ارسال شده است ولی با توجه به قانع نشدن امور مالیاتی برگ اجرای بند 3 ماده 97 صادر است ،سوال این است آیا حسابرس برای شرکت در جلسه و ارایه دفاع در هیات وظیفه ای دارد یا خیر ؟ متشکرم

هوشنگ تقوائی 12 مرداد 1393 6:45

آیا صادرات بوتادین 1و3 تولیدی پالایشگاه تبریز شامل معافیت مالیاتی می باشد یا خیر

4علی 26 تير 1393 11:16

راجع به دلالانی که میلیاردی معامله های بدون ثبت انجام میدهند چه تاپدابیری اندیشیده شده که جلوی فرار مالیاتی آنها گرفته شود؟

مودی 15 تير 1393 6:2

سلام مطابق بخشنامه 200/21937 در تاریخ 26/12/92 اصل مانده بدهی را پرداخت نمودهام و فیش واریزی جرایم را با تخفیف 80% دریافت کرده ام. حال که برای رفع توقیف مراجعه میکنم میگویند فیش واریزی جریمه چون بعد از سال پرداخت شده معتبر نیست و بخشودگی شامل حال نمی شود. در حالیکه در بخشنامه ذکر شده است که بدهی ها تسویه و نسبت به جرایم تعیین تکلیف گردد چه کار باید کرد

بهار 12 تير 1393 3:55

با سلام،در رسیدگی به عملکرد سال 91 شرکت با فعالیت پیمانکاری با درامد حدود 1 میلیارد و هشتصد میلیون تومان و هزینه های یک میلیارد و پانصد میلیون تومان حدود صد و چهل میلیون تومان از هزینه های شرکت را به دلیل نداشتن اسناد مثبته رد کردند در صورتی که تمامی این هزینه ها دارای فاکتورهایی با نام شرکت و مهرو امضا فروشنده بوده و بعضا در بین هزینه های رد شده فاکتورهایی با فرمت مورد قبول اداره مالیات نیز وجود دارد،همچنین ذخیره بازخرید خدمت کارکنان را هم نیز رد کرده اند، تقاضا دارم در تنظیم لایحه برای اعتراض به رسیدگی اینجانب را،راهنمایی بفرمائید. و در ضمن بر اساس ماده 104 هزینه حق بیمه کارفرما(23%) را جزو مشمول مالیات تکلیفی در نظر گرفته اند که به این مورد هم اعتراض دارم

علیرضا 4 تير 1393 6:51

سلام ازشرکتی که مدیرعامل ان هستم جهت مصرف شخصی مقداری محدودروغن نباتی برداشت وبنام خودفاکتورنموده ودردفاترشرکت ثبت وبه دارایی تسلیم کرده ایم.اکنون درحوزه مالیاتی شخص حقیقی به همان مقدارمصرف شخصی مالیات مطالبه میکنندایااین درست است حتی اگرمدیرعامل ازبابت حقوق وسودخودبرداشت کرده باشد.باتشکر

آرش محمدی 31 خرداد 1393 8:12

با سلام لطفا قوانین و بخشنامه ها را به ایمیل اینجانب ارسال نمایید pour.379123@gmail.com

م ص امین 17 خرداد 1393 7:44

جدول ارزش معاملاتی چابکسر راچگونه تهیه کنم

رضایی 16 خرداد 1393 8:37

با سلام اطلاعات مربوط به نرخ مالیات بر درآمد طی سال های 84 الی 90 را میخواستم لطفا در این مورد راهنمایی کنید با تشکر

رضا نوروزاشرفی09112921850 26 ارديبهشت 1393 0:44

تهیه و تدوین کتابی به عنوان مرجع مالیاتی شامل کلیه مطالب مالیاتی و راهکارهایی برای تشخیص و وصول مالیات قابل استفاده برای دانشجویان ،کارکنان و عموم مردم به جهت وحدت رویه وفرهنگ سازی

پيغام شما

نام
پيغام

خلاصه خدمات

وب سايت بانک مالياتی ايران خدمات گوناگونی در زمينه قوانين و مقررات مالياتی ارائه می دهد و "خودمشاوره⁠ای" را با استفاده از امکانات زیر فراهم آورده است:

تماس با ما

09122586954
تهران، البرز، قزوين، اصفهان، همدان، مركزي، كرمانشاه

09143112737
آذربايجان شرقي، آذربايجان غربي، اردبيل، زنجان، گيلان، مازندران، كردستان

ايميل: